Koncertek, fesztiválok, felújítások, beruházások - és zárásul egy fantasztikus győzelem.
Volt olyan, aki a töltött káposztához vadhúst használt fel, mások viszont maradtak az eredeti recepteknél.
Ahol malacokat tartanak, ott fantasztikus disznóságokat lehet kóstolni, máshol perecet készítenek, vagy valami finom süteményt. Húsznál is több portát lehet így végigjárni, végigkóstolni.
A Porta Portya jellegzetessége, hogy nem egy hagyományos fesztivál, hanem valódi betekintést nyújt Géberjén gasztrovilágába, a közízlés által kevésbé befolyásolt, igazi helyi ízek kavalkádja jellemzi - mondta Kiss Róbert Richard Prima Primissima-díjas újságíró a rendezvényről.
A portákat helyi őstermelők, baráti társaságok, hagyományőrzők mutatják meg a Géberjénbe látogatóknak. Szatmári vendégszeretetből és finom fogásokból nem lesz hiány!