SPORT
Labdarúgás
Vezet a Fradi a Várda ellen
A Kisvárda csak az első fordulóban nyert, ráadásul betegséghullám is sújtotta a csapatot. Ezek után sokan már előre odaadták a három pontot a Ferencvárosnak.

Az első negyedóra nem túl átütő erejű Fradi-rohamokkal telt. Komolyabb helyzet talán csak az volt, amikor Lisztes elvitte a labdát a bal oldalon, egy csel után középre tette, majd Zachariassen a védőkbe lőtt.

Azért a Várda is megmutatta, hogy tudnak a fiúk focizni. Egy baloldali beadás után Dibusznak kellett a fejest kitornáznia, végül szöglet lett a támadásból.

Rögtön utána Zachariassen fejjel megcsúsztatta a labdát, az üresen hagyott Varga öt méterre a kaputól mellre vette, majd mielőtt lepattant volna, kapu mellé rúgta.

A Kisvárda kétszer jutott el a Fradi kapujához, a második alkalommal Melnyik egyedül felvitte a labdát, amíg bírta, aztán mellérúgta.

Végül a Fradi brutális fölénye góllá érett. Addig is főleg az volt a játék, hogy jobbról vagy balról beadták a labdát, az erősebb, magasabbra ugró ferencvárosiak pedig mellé vagy fölé fejelték, esetleg kipattant a labda, majd a Várda eljutott a térfele közepéig, aztán elvesztette a labdát.

Végül egy szöglet után már Lisztes Krisztián nem tévesztette el a célt, hanem a kapu bal oldalába fejelt.


Az első félidő után Ferencváros - Kisvárda 1-0.