PUZZLE
#divat
#szépség
#smink
#ragasztó
#szemöldök
Veszélyes a legújabb szépségőrület
Képzeld, egy olyan elképesztő beauty-trükk terjed a neten, amivel teljesen el tudod tüntetni a szemöldöködet az arcodról! Az ötletre pillanatok alatt rákattant mindenki, pedig nagyon veszélyes!

Mostanában sorra jelentek meg a neten olyan videók, amiben stiftes ragasztót kennek a vloggerek vagy sminkesek a szemöldökükre! Emlékszel még a szuper tehetséges James Charlesra, aki a Covergirl márka legújabb arca lett? Még a világhírű sminkes srác is szívesen alkalmazza ezt az hihetetlen szépségtrükköt a videóiban! Azonban közel sem arról van szó, hogy ápolná vagy csodássá varázsolná a szemöldököt, csupán arra jó, hogy tökéletesen eltüntesse!A legdurvább ráadásul az, hogy a mesterséges vegyi anyag kifejezetten káros és fájdalmas reakciókat válthat ki bőrre kenve.

De a bevállalós sminkesek nem igazán törődnek a következményekkel, hiszen a hatása tényleg lenyűgöző, szinte teljesen láthatatlanná lehet vele tenni a szemöldököt! Ehhez először alaposan össze kell ragasztózni a szem feletti területet, majd pedig szépen rendezetten kifésülgetni a szemöldököt. Ezután egy pamacs segítségével egyenletesen bepúderezik a beragasztózott részt, végül alapozóval segítségével egy teljesen sima felületté dolgozzák el. Az eredmény pedig tökéletesen lehetővé teszi a legextrémebb sminkek és legbizarrabb maszkok elkészítését is, de sokan csak azért használják, hogy kipróbáljanak néhány új szemöldök formát. Mi ennek ellenére azt tanácsoljuk, hogy inkább ne próbáld ki, ha nem szeretnél égő vörös foltokat a pofidra!


Forrás: www.cosmopolitan.hu