SPORT
Labdarúgás
#labdaúgás
#Kisvárda Master Good
#Ferencvárosi TC
​Védekezik a Várda, mint Dobó Egerben
Nekiugrott a Fradi a Kisvárdának, mint bika az inszeminátor műtehenének, de igazán veszélyes helyzetet nem tudtak kialakítani az elején.

A Kisvárdára pedig úgy hat a Groupama Aréna gyepe, mint Ká, a kígyó szeme az áldozatokra, még gólt se tudtak rúgni eddig a stadionban. Pedig Kisvárdán a legutóbbi meccsen megszorongatták a fővárosi csapatot, én a 84. percben még biztos voltam a döntetlenben, amikor kapott a Fradi egy véleményes 11-est.

Az első rohamokat követően leült a meccs, mint Margit néni az esküvőn a tizedik tánc után. Egy izgalmas jelenet volt, amikor a kisvárdai Sassá egy falt után eljátszotta Hamlet halálát, hisz ekkora szenvedést csak egy mérgezett tőr tud okozni.

Az ivószünet után a fradista Tocmac olyan viharosan ment el három kisvárdai mellett, mint a garázsmenetes busz a hetes megállója előtt. Aztán elvesztette a labdát, helyzetig nem jutott.

A 34. percben egy előreívelt labda üresen találta a Fradi játékosát, akinek a lábáról a kapu mellé/fölé pattant (azt nem mondanám, hogy ez lövés volt).

Utána Isael tekerte rá, ez volt az első igazi kapura tartó lövés, szépen kanyarodott, de gyenge volt, a kisvárdai kapus védett.

A körmöm még nem rágtam le, de a Kisvárda hősiesen védekezik, ha ez így megy tovább, helyet kapnak az Egri Csillagok új kiadásában.