AKTUÁLIS
#éticsiga
#éticsiga feldolgozó üzem
#kisvárdai gyár
#munkahely
#munkahely kisvárdán
Várja leendő dolgozóit az új kisvárdai gyár!
Mint arról már korábban hírt adtunk, éticsigát és fagyasztott tésztát gyárt majd exportra az az üzem, melynek alapkövét tavaly novemberben tették le Kisvárdán.

„A 6,5 milliárd forintból felépülő, 12 ezer négyzetméteres korszerű üzem 300 új munkahelyet teremt régiónkban!” - mondta dr. Seszták Miklós, térségünk országgyűlési képviselője. A politikus úgy fogalmazott: „Ez egy újabb állomása a magyar gazdaságpolitika sikersorozatának, sorra épülnek a gyárak, az üzemek, újra teremtjük a magyar ipart. A folyamatban a külföldi befektetők és a magyar cégek egyaránt fontosak, a gazdaság fejlődése szempontjából pedig kulcsfontosságú a jó együttműködés.” - tette hozzá. Az új kisvárdai beruházáshoz a magyar kormány negyven százalékos támogatást biztosított.

A Kisvárdán előállított vajazott csigát, a sós és édes fagyasztott tésztákat, később pedig a szintén az üzemben gyártott gyümölcs-, hús-, csigatöltelékeket nagykereskedők, áruházláncok, luxuséttermek vásárolják majd. A cég alapanyagként a hazai mennyiség felvásárlása mellett több kelet-európai országból, például Romániából, Fehéroroszországból és Litvániából is vesz éticsigát.

A Bourgogne Gastronomie Kft. hosszú távú munkalehetőséget kínál üzemi operátor-betanított munkás, illetve műszakvezető munkakörök betöltésére.

Személyes elbeszélgetésre is lehetőséget biztosítanak, ugyanis munkaerő-toborzást tartanak május 31-én csütörtökön, 09.00-10.00-11.00-13.00 órai kezdetekkel a kisvárdai Konferencia Központban.

„Egy városvezetőnek egyik legnagyobb öröme a mai világban, ha az általa irányított településen munkahelyteremtő-beruházás jön létre. Ráadásul ez a mi térségünkben különösen nagy jelentőséggel bír. Az új kisvárdai gyárban nem csak hogy már idén beindul a munka, hanem hónapokon belül 300 család munkahely-kereső problémája is megoldódhat!” - nyilatkozta Leleszi Tibor. Kisvárda polgármestere elmondta továbbá, hogy az elmúlt hónapokban már több száz önéletrajz érkezett a Polgármesteri Hivatalba, melyeket célirányosan a csigagyári munkákra gyűjtöttek.

„Ezeket az önéletrajzokat egytől egyig átadjuk az illetékesek részére, mégis azt javaslom a jelentkezőknek, hogy a május 31-i meghallgatás bármely megadott időpontjára menjenek el, hogy a gyárvezetők személyesen is meggyőződhessenek az egyéni kompetenciákról, elhivatottságról, illetve hogy minél több hasznos információval is gazdagodjanak a leendő munkakörüket, munkahelyüket illetően” - javasolja a városvezető.

A várható munkakezdés időpontja: 2018. augusztus 6-a.

- Friss Média -