AKTUÁLIS
#smartshop
#kisvárdai munkahely
#online
#telekommunikáció
Újabb munkahelyek Kisvárdán
Megkezdték Kisvárdán egy olyan telekommunikációs iroda létrehozását, mely a Smart csoport valamennyi online áruháza adatbázisának karbantartását, fejlesztését, bővítését és javítását végzi.

A társaság a telekommunikációs, számítástechnikai és szórakoztatóelektronikai termékek mellett technológiai újdonságokat, professzionális megoldásokat és innovációkat is kínál. A Smart cég kisvárdai központja a régió fejlődése szempontjából is jelentős, munkahelyteremtő vállalkozás, melyet a kisvárdai Városháza dísztermében, sajtótájékoztató keretében mutattak be.

„Az új magyar cégek megjelenése és megerősödése fontos az egész nemzetgazdaság számára, a Smart pedig száz százalékban magyar tulajdonú társaság, mely határozott jövőképpel, céltudatos tervekkel rendelkezik. Fejlődésük alapja, hogy Magyarország erős és szilárd ország, ahol biztonság van.” - mondta köszöntőjében dr. Seszták Miklós (Fidesz-KDNP) nemzeti fejlesztési miniszter hozzátéve: „Hiszünk a munkában, a családban, a rendben, a biztonságban és a hazában. Azt szeretnénk, ha a gyermekeink és az unokáink is ezek mentén az értékek mentén rendezhetnék be az életüket. Hazánk gazdasági növekedése ma a negyedik legnagyobb az Európai Unióban. Sikerpályán vagyunk, de rajtunk múlik, hogy rajta maradjunk!” - zárta szavait a térség országgyűlési képviselője.

„Mind polgármesterként, mind magánemberként hiszem, hogy az „okos város” olyan innovatív lehetőség, mely eszközt és tudást biztosít az élhetőbb környezet és a maradandó értékek megteremtéséhez, kiépítéséhez. Bátran mondhatjuk, hogy Kisvárda az újonnan épülő lehetőségek városa. Azzal, hogy bevonjuk az okos város adta újításokat, eszközöket életünkbe és bekapcsoljuk a helyi vállalkozói réteget, megteremtünk egy új utat, egy új irányvonalat, amellyel összekapcsoljuk a lehetőségeket a jövővel.” - nyilatkozta Leleszi Tibor, Kisvárda polgármestere.

A Smart cég – melynek kisvárdai irodája a Mátyás király úton található – célja minél jobban belekerülni a kistérség üzleti vérkeringésébe.

- Friss Média -