PUZZLE
Életmód
#Nyíregyháza
#divatmárka
#Vors
Új divatmárka született Nyíregyházán
Tegnap este a Chloé New Yorkban mutatta be a nyíregyházi divattervező, Lentvorszki Gabriella legújabb kollekcióját. A VORS exkluzív bemutatóján jártunk.

A nyíregyházi divattervező, az élet számos területén kamatoztatta már kreativitását, szívéhez azonban mindig is a ruhatervezés állt közel. 12 évesen kapta meg első varrógépét, eleinte csak hobbi szinten, majd második kislánya születése után komolyabban is elkezdett foglalkozni a divattervezéssel.

A VORS márka egyik legfontosabb ismérve, hogy ruháihoz kizárólag világmárkás anyagokat használ. Az exclusive anyagminőség mellé társul a kényelem és hordhatóság, mely egyaránt igaz a szabadidő ruháira és az alkalmi viseleteire is. Gabriella különös gondot fordít a ruhák kivitelezésére, így minden egyes darab megálmodásától az utolsó simításig jelen van és részt vesz annak munkálataiban. Rendkívül fontos számára a személyes és közvetlen kapcsolat vásárlóival, ennek megtartása érdekében minden hónapban meghívja törzsvásárlóit egy pezsgőzéssel, beszélgetéssel egybekötött showroomra. Itt kerül sor a legújabb darabok bemutatására, mely egyre népszerűbb és várva várt esemény a VORS vásárlók körében.

A VORS egyet jelent a világszínvonalú minőséggel, megjelenéssel és kényelemmel. A feltörekvő nyíregyházi divattervező ruháit mára már országszerte ismerik, több magyar közszereplő, híresség szereti és hordja.