KÉK FÉNY
#tűzeset
#Kisvárda
Tűz volt Kisvárdán, a Tompos utcában
Egy bérlakás melléképületének tetőszerkezete és a benne lévő fahulladék gyulladt meg kedd este Kisvárdán a Tompos utcában - írja reggeli közleményében Dudás Szilvia.

A katasztrófavédelem szóvivője azt írja az esettel kapcsolatban, hogy a kisvárdai hivatásos tűzoltók egy gyorssugár és kéziszerszámok segítségével a tüzet eloltották, majd hozzáteszi, hogy szerencsére személyi sérülés nem történt.

Dudás beszámolt még egy Nyíregyházán történt esetről, ami a Zápor utcában egy lakatlan családi ház udvarán történt. Itt az összehordott szemét, zöld hulladék körülbelül öt négyzetméteren égett kedden délelőtt. Az estnél a nyíregyházi hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal avatkoztak be és oltották el a tüzet.

Szamostatárfalván szemét gyulladt be a Temető utcában, ahol a csengeri önkormányzati tűzoltók oltották el a lángokat kéziszerszámok segítségével.

Baleset a 41-es főúton

Az útról lesodródott és árokba borult egy személyautó a 41-es számú főúton Vajánál kedden este. A járműben két ember utazott, akik sérülést nem szenvedtek. A baktalórántházi hivatásos tűzoltókat riasztották a helyszínre, akik a jármű áramtalanítását elvégezték és a rendőrség kiérkezéséig biztosították a helyszínt.

Fotó. FrissMédia/archívum-illusztráció