KÉK FÉNY
#baleset
#kigyulladt
#traktor
Több súlyos baleset megyénkben
Egy személygépkocsi az útról lesodródott, egy műemléknek ütközött és kigyulladt szerdán hajnalban Pócspetri és Kállósemjén között. A balesetben négyen könnyebben sérültek. A nyírbátori hivatásos tűzoltók a tüzet egy vízsugárral oltották el.

Két személygépkocsi ütközött össze szerdán reggel Nyírbátor és Nyírpilis között. A balesetben ketten sérültek meg. A nyíradonyi hivatásos tűzoltók a járműveket áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

Egy traktor és egy személygépkocsi ütközött össze szerdán délelőtt a Gacsály és Kisnamény közötti úton. A balesetben hárman sérültek meg, egyiküket a fehérgyarmati hivatásos és a csengeri önkormányzati tűzoltók feszítő-vágó berendezés segítségével szabadították ki az összeroncsolódott személygépkocsiból. A tűzoltók a járműveket áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

Öthektáros területen a learatott búza, valamint hat darab körbálás szalma és egy bálázó gép gyulladt ki szerdán délben Sényő külterületén. A tulajdonos a gép oltását hat darab porral oltó berendezéssel megkezdte és leválasztotta a vontatóról. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók három vízsugárral, kéziszerszámok és két darab munkagép segítségével oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt.