KÉK FÉNY
#Tiborszállás
#emberölés
#Naszály
Tiborszállási családot gyanúsítanak egy 56 éves férfi agyonverésével
Szilveszterkor agyonvertek egy 56 éves dunavarsányi férfit. A rendőrök elfogtak egy családot, akik tiborszállásiak. A rendőrség meglehetősen részletes beszámolót adott a bűncselekményről.

2020. január 4-én otthonában családtagjai holtan találtak egy 56 éves dunavarsányi férfit. Eleinte nem tűnt bűncselekménynek az eset, de a boncolássorán, öt nappal később a férfi testén bántalmazásból eredő sérüléseket találtak, ezért emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatták a Pest megyei életvédelmi nyomozók. 24 óra alatt azonosították a feltételezett tetteseket. A bűncselekményt a rendőrök szerint hárman követték el: egy 36 éves férfi, 41 éves élettársa és a nő 18 éves fia. A Komárom-Esztergom megyei Naszály településen bukkantak rájuk. A településen, a Kinizsi utcában egy Suzukiban lettek rájuk figyelmesek. A járműbe szálló és azzal elinduló két férfi útját egy Pest megyei nyomozókkal teli rendőrautó állta el, a szolgálati autóból kipattanó zsaruk esélyt sem adtak a további menekülésre. Ezek után fogták el egy közeli házban az asszonyt is.

A bujkálásra használt házat átkutatták és számos, a megölt dunavarsányi férfi otthonából származó mobiltelefonokat, ékszereket, élelmiszert foglaltak le. Miután kiderült, hogy a Suzukit lopás miatt körözik, azt is lefoglalták.

A tiborszállási család ellen emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt - őrizetbe vételük mellett - folytatják az eljárást.