A rendezvény, azon túl, hogy az együttlét örömét biztosítja, a magyar konyha hírnevének öregbítésére s a nyár megünneplésére is kiváló alkalmat nyújt.
Tudnivalók:
A főzés (sütés) ideje: 2018. augusztus 20-án 9 órától 12 óráig tart, helyszín: a Kisvárdai Várszínház és Művészetek Házának parkja (Flórián tér). Az ételkészítés valamennyi kellékéről és hozzávalójáról a versenyzőknek kell gondoskodni. Főzni-sütni, csak gázzal lehet!
A csapatoknak minimum 15 kisadag és 3 normál adag ételt kell elkészíteniük. A kisadagok kóstolójegy ellenében kerülnek kiosztásra, a normál adagok pedig a zsűri asztalán végzik. Ugyanakkor, a főzött (sütött) mennyiségnek nincs felső határa! A zsűri értékeli az egyéni ízeket és a stílszerű tálalást!
A zsűri munkáját 12 órától 13 óráig végzi. Eredményhirdetés várhatóan 13.15-kor lesz.
A FrissMédia élőben követi majd az eseményeket!