SPORT
Labdarúgás
#szurkolói ankét
#új játékosok
#Dr. Seszták Miklós
#Kisvárda Master Good
Szurkolókkal az első NB I-es meccs előtt - videó
Történelmi pillanatban vagyunk, Kisvárdának a történetében soha nem volt NB I-es csapata - mondta köszöntőjében a Bessenyei Gimnáziumban tartott szurkolói ankéton Bíró Gábor iskolaigazgató. A díszasztalnál a házigazda dr. Seszták Miklós kormánybiztos, Leleszi Tibor polgármester, Révész Attila sportigazgató, Kondás Elemér vezetőedző és Dudás István vezetőségi tag is helyet kapott.

Arról esett mindenekelőtt szó, hogy miként tud a csapat az NB I követelményeinek megfelelni. Révész Attila sportigazgató a játékoskeretben történt változásokról beszélt. Az új játékosok egyesével kapták meg a mezeiket Lucas Bertucci csapatkapitánytól. Nyitó képünkön a tíz új futballista (Felipe Ventura, Mihai Minca, Pavlo Lukjancsuk, Temur Parcvanija, Teodorosz Beriosz, Roman Karaszjuk, Anderson Pico, Sassá, Vuk Mitosevics) mellett a csapatkapitány látható. A felkészülés egyik sarkalatos pontja az volt, hogy a különböző futballkultúrákból érkezett légiósok minél előbb összeszokott csapatot alkossanak - mondta el Kondás Elemér vezetőedző.

Az ankéton szó esett a klubkártya jelentőségéről, a jegy- valamint bérletárakról. A jegyárak szempontjából kiemelt meccs lesz a Fradi, az Újpest, a Honvéd, a Debrecen, a Diósgyőr és a Videoton elleni. Már kapható a kisvárdai klubkártya, 500 forintért és a jövő hét elején várhatóan megkezdik a bérletek árusítását is.

Seszták Miklós és Leleszi Tibor polgármester lelkesítő szavai zárták az ankétot. Az új szezonra is: Hajrá, Kisvárda! A csapat első NB I-es mérkőzését holnap vívja Felcsúton, ellenfele a Mol Vidi FC.


- FrissMédia -