NAGYVILÁG
Belföld
#baleset
#Nyírtura
Szörnyű baleset karácsony előtt
Frontálisan ütközött egy paraffint szállító tartálykocsi egy Skodával a 403-as összekötőút nyírturai szakaszán. Az autót vezető 32 éves fiatal férfi a helyszínen meghalt.

Halálos közlekedési baleset történt december 22-én későn este a 403-as főút 13. kilométerénél Nyírtura közelében. Eddig tisztázatlan körülmények között egy Skoda Octavia összeütközött egy tehergépkocsival. A balesetben a személygépkocsit vezető férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A rendőrség a baleset helyszínelését teljes útlezárás mellett végezte. A műszaki mentést nehezítette, hogy a tartálykocsi vonó-rögzítő kapcsai az ütközés erejétől széttörtek.


A Skoda Nyíregyháza irányából érkezett és teljesen átsodródott a tartálykocsi forgalmi sávjába, ahol a kamion jobb oldalával ütközött. Az ütközés erejétől a személygépkocsi az út szélén állt meg. Információink szerint a tűzoltók feszítővágó segítségével kiszabadították a fiatalembert, a mentők többször próbálták újraéleszteni, de nem sikerült.