SPORT
#Arany Glóbusz Kupa
Székelyhíd csapata nyerte az Arany Glóbusz Médiakupát
Kosarazni és focizni is kellett sportkupán, amit már tizennegyedik éve rendeznek a médiában dolgozóknak.

Az országos szinten már hatalmas elismerésnek örvendő megmérettetésen ezidáig csak a fővárosban, Dunakeszin és Debrecenben versenghettek a csapatok. Idén is Debrecen rendezte a kupát. A rangos sporteseményre többnyire sportőrült újságírók jelentkeztek. 3-3 játékos húzhatott magára felszerelést, hogy eldöntsék, közülük melyik a legelszántabb, legmotiváltabb sportos szerkesztőség, csapat a városban és tágabb környezetében. Az erdőspusztai ( Debrecen ) Arany Glóbuszon az országos hagyományoknak megfelelően ugyanis határon túli együtteseket is meghívtak a szervezők.


A médiából több ismert személy is feltűnt az idei Arany Glóbusz sportkupán. Köztük Várkonyi Attila (Dj Dominique) a Retro csapatát erősítette, Kiss Róbert Richard turisztikai újságíró pedig a torna egyik legszebb gólját lőtte, szögletből csavarta a kapuba a labdát.

A kárpát-medencei döntőre érkezett határon túli csapatok közül az egyikük, Székelyhíd csapata meg is nyerte a tornát. A sport mellett Varga Csaba-féle divatbemutatóval szórakoztatták a nézőket, a kicsiket pedig kisállatok, villanygokart és medenceparty is várta.