KÉK FÉNY
#kisvárdai baleset
#diszkóbaleset
Súlyos diszkóbaleset Kisvárdán: hat fiatal utazott az autóban
Súlyos baleset történt kora reggel Kisvárdán a Városmajor úton. A személygépkocsiban hat fiatal utazott, közülük két embert súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba.

A Katasztrófavédelem közlése szerint, kerítésnek hajtott egy személyautó Kisvárdán, a Városmajor utcában. A járműben hat ember utazott. A balesethez a kisvárdai hivatásos tűzoltókat riasztották. Az autót elhelyezkedése miatt egyelőre nem lehet áramtalanítani. A mentőket is riasztották a helyszínre.


A hat fiatal egy dombrádi buliból tartott hazafelé, amikor eddig tisztázatlan körülmények között a kanyarból kiérve elvesztette az uralmát a gépkocsi felett vezető. Egy tanú szerint a kocsi először jobbra sodródott iszonyú kerékcsikorgás közben, majd balra kormányzott, így átsodródva a szemközti forgalmi sávba. Utasa valószínűleg megijedt és félrerántotta a kormányt. Valószínűleg az utóbbi mozdulat okozta a gépkocsi felborulását.


A baleset előtt pár pillanattal érkezett egy busz, szerencsére el tudta kerülni az ütközést, utasai értesítették a hatóságokat és megkezdték a mentést.


A mentők több egységgel érkeztek a helyszínre, információink szerint nyak- és gerincsérülés gyanújával szállítottak két személyt kórházba.

A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit