SPORT
Labdarúgás
Simán verte a Debrecen a Várdát
Az elején még a Kisvárda szerzett vezetést a Debrecen elleni focimeccsen és lehetett reménykedni, hátha sikerül bedeszkázni a kaput, vagy hasonló módon megakadályozni, hogy a hajdú-bihari csapat kiegyenlítsen. ​Aztán még az első félidőben rúgott egy gólt a Debrecen, a másodikban pedig szinte leborult a pálya, annyival jobbak voltak.

Nagyon hamar vezetést szerzett a Kisvárda. Egy formás jobboldali támadást követően az alapvonalról középre adott labdát Mesanovic. 10 m-ről rúgta a jobb sarokba úgy, hogy a labda megpattant egy védőn, majd a jobb kapufa belső élén is. Igazából illett volna jobban eltalálni, de ezt Isten most így akarta.

1-0

A Várda már neki is állhatott befalazni a kapu előtti részt a saját térfelén.

A védekezés egészen a 33. percig sikerült, amikor Vajda zseniálisan cselezett befelé, és kilőtte a jobb felső sarkot.

1-1 a félidőben.

A második félidőben Domingues az 54., Manrique a 90. percben lőtt gólt a Debrecenből.

A hosszabbításban majdnem lett egy tizenegyese a Kisvárdának, de a játék vezető végül nem könyörült meg a házigazdákon. Úgy ítélte meg a bíró, hogy előtte már szabálytalankodott a kisvárdai védő. Persze ez csak kozmetikázott volna az eredményen, és legyünk őszinték: Dzsudzsáknak is volt két hatalmas helyzete és összeségében akár 5-öt is rúghatott volna a Debrecen. Összességében az 1-3 reális eredmény.