KÉK FÉNY
Rommá törte a Porschét - rendőrök elől menekült 140-nel Nyíregyházán
A baleset a Kökény utcában történt, igazán filmbe illő jelenet tanúi lehettek az ott lakók. Egy fehér Porsche nagy sebességgel próbált elmenekülni a rendőrök elől, közben oldalról súrolt egy gépkocsit, majd fát, villanyoszlopot és kerítést is borított. Végül egy méretes fa állította meg az esztelen száguldást.

A balesetben egy villanyoszlop is megrongálódott, ezért a helyszínre érkeztek az áramszolgáltató munkatársai is, akik megkezdték a károk elhárítását.

Helyszíni információink alapján az tudható, hogy a rendőrök ellenőrzés alá akarták vonni a személygépkocsi vezetőjét, de az szinte pánikszerűen a gázra taposott. Mint kiderült, azért, mert a fiatalembernek nem volt jogosítványa. Hatalmas sebességgel érkezett a kocsi a Kökény utcába, egyes becslések szerint több, mint száznegyvennel, amikor a vezető elvesztette uralmát az autó felett és lezúzott mindent, ami az útjában volt.

A helyszínről a mentők két sérültet, a Porsche vezetőjét és utasát szállítottak el, egyiküket súlyos sérülés gyanújával.

A rendőrség büntetőeljárás keretében vizsgálja a baleset körülményeit.

- FrissMédia -