KÉK FÉNY
Rablótámadásként jelentette be saját kalapácsos támadását a brutális bántalmazó
Még mindig az életéért küzdenek annak 23 éves nőnek, akit tegnap hajnalban élettársa eddig tisztázatlan körülmények közt brutálisan bántalmazott a nyíregyházi albérletükben. Két gyermeküket, egy hét hónapos és egy 2,5 évest a nagyszülőknél helyezték el.

Mint beszámoltunk róla, vasárnap hajnalban előzetes szóváltást követően a 32 éves R. Dávid nyíregyházi albérletükben brutálisan bántalmazta gyermekeinek 25 éves édesanyját. A támadás agresszivitására jellemző, hogy a sokat látott helyszínelők is elborzadtak. A 23 éves fiatal anyát egész testén verte az élettársa kézzel, kalapáccsal, majd többször megszúrta.

Végül maga az elkövető értesítette a mentőket és a rendőrséget. A bejelentéskor azt állította, hogy párja rablótámadás áldozata lett. Az azonnal nagy erőkkel kivonuló rendőröknek hamar világossá vált, hogy a bejelentés nem fedi a valóságot, ezt a kegyetlen támadást elszenvedő édesanya is megerősítette. Még a helyszínen elmondta, hogy élettársa bántalmazta, majd a bejelentés előtt megpróbálta eltüntetni a terhelő bizonyítékokat. A férfi sem a helyszínen, sem a bűnügyi őrizetben nem tett vallomást, tettét nem ismerte be.

Az, hogy vasárnap hajnalban 4 és 5 óra között mi váltotta ki Dávidban ezt a fel nem fogható kegyetlenséget, miért támad rá gyermekeinek édesanyjára, talán a vizsgálat során kiderül. Ugyanakkor hivatalosan nem megerősített információink szerint a férfinak kábítószeres múltja van.

A fiatal pár 2019 tavaszán vette ki a nyíregyházi Kemecsei úton található kétszintes családi házat. A szomszédok elmondása szerin zárkózott életet éltek, nem beszéltek senkivel. A környék lakói eddig nem tapasztaltak semmi rendkívülit, veszekedésre utaló hangokat sem hallottak.

A brutális szomszédról a reggel fél hatkor becsöngető rendőröktől hallottak, amikor azok a bűncselekménnyel kapcsolatos adatgyűjtést végezték. A szomszédok nem észleltek semmit. Ez egy forgalmas utca - jegyzi meg egy idős férfi.

A másik szomszéd arról beszél, hogy nem nagyon ismeri őket. „Ez a világ már nem olyan, hogy az újonnan beköltöző bemutatkozik, telefonszámot ad.” Az anyukát látták néha, hogy tolja a kisgyermeket a babakocsiban. Úgy tudják, hogy Dávid külföldön dolgozott…

Az egyébként teljesen zárt portára alig lehet belátni, ami mégis szembe tűnik, az nem egy igazán kiegyensúlyozott boldog élet lenyomata. Rendezetlen, elhanyagolt környezet, törött cserép a bejáratnál és egy teli szemetes, amit jól láthatóan régebb óta nem ürítettek ki.

R. Dávid előzetes letartóztatásról előreláthatólag holnap dönt a bíróság.

- FrissMédia -