AKTUÁLIS
#Pedagógus Oscar
Pedagógus Oscar-díjas a kisvárdai óvónő
Az óvoda kategória nyertese Mudriné Resku Szilvia, a kisvárdai Tompos úti Tagóvoda munkatársa lett.

Idén első alkalommal rendezte meg a neteducatio.hu a Modern Pedagógus Konferenciát, az év legnagyobb pedagógus eseményét. Színes előadások, programok várták az érdeklődőket, a konferencia fénypontja pedig nem más volt, mint az ünnepélyes Pedagógus Oscar-díj átadó, melynek jelöltjeire a Facebookon keresztül lehetett szavazni.

Kisvárda számára külön öröm, hogy míg tavaly városunk egy pedagógusa, (Nyakóné Kántor Mária/Bessenyei György Gimnázium) lett Oscar-díjas, addig idén újabb ilyen elismerésnek örülhetünk, ugyanis több mint háromezer szavazattal, az óvoda kategória nyertese Mudriné Resku Szilvia, a kisvárdai Tompos úti Tagóvoda munkatársa lett.

Mudriné Resku Szilvia hivatásáért rajongó, magas szakmai tudással bíró óvodapedagógus. A szeretetet, a segítségnyújtást, az elesettebbek felkarolását tűzte ki a zászlajára, hogy kellő időben erőt adjon ahhoz, hogy jókor, jót tegyen másokkal, a legifjabb generáció érdekeit szolgálva. Pedagógiai munkáját a hagyomány mély tisztelete mellett az innováció, a fejlesztés, a horizontális tudásátadás és a pedagógustársai érdekeinek képviselete jellemzi. Mindezek mellett pedig nagybetűs EMBER!

„A kitartás, az összefogás és a közösség ereje elsöprő sikert aratott. Ez mindannyiunk, Kisvárda város és minden lelkes támogató dicsősége! Hálás vagyok a sok szavazatért és a belém vetett hitért! Az elismerés mindenkié! Köszönöm ezt az elképesztő mértékű támogatást! Minden bátorító és dicsérő szó motiváció számomra a munkámhoz, a mindennapokhoz.” - nyilatkozta örömmel a Pedagógus Oscar-díjas óvónő, aki Gundel Takács Gábortól vette át a kis szobrot, oklevelét és az ajándékait.

Szilviának minden kisvárdai nevében szívből gratulálunk!
Hivatásához további sok türelmet, sikereket,
magánéletéhez jó egészséget és sok boldogságot kívánunk!

- Friss Média/Durucz Gabi -

fotó: magánarchívum