AKTUÁLIS
#Kisvárdai Anna Bál
#Anna Bál szépe
#szépségverseny
Ők lettek a legszebbek a II. Kisvárdai Anna Bálon
Mazsorettes lányok felvezetésével, látványos felvonulással kezdődött szombaton este az idei Anna Bál Kisvárdán, és a folytatás is pazar volt.

A Kisvárdai Jótékony Nőegylet által szervezett, tavaly hagyományteremtő szándékkal útjára indított rendezvény jótékony célja idén ápolást segítő eszközök vásárlása, a Felső-Szabolcsi Kórház Krónikus Osztálya számára.

A bál impozáns helyszínét a frissen felújított Bagolyvár adta, ahol a köszöntő beszédek után helyi és budapesti művészek, csoportok adták a kulturális műsort.

A jó hangulat, szórakozás, tánc és zene, illetve a finom ételek mellett a bál főattrakciója idén is a szépségverseny volt. Tíz fiatal, gyönyörű lány közül választotta ki a zsűri a legszebbet, udvarhölgyeit, illetve a megjelent vendégek a közönségdíjast. A bálon résztvevő valamennyi ifjú hölgyet emléklappal, virágcsokorral és egy, Bábásné Lakatos Erika által erre az alkalomra készített tűzzománc medállal ajándékozták meg a rendezők.

A zsűri döntése alapján a II. Kisvárdai Anna Bál szépe: SÁRI GRÉTA, akit a tavalyi győztes koronázott meg a dr. Horváth Gyula ötvösművész által készített fejdísszel. A szépségkirálynő továbbá a Hollóházi Porcelán Gyár egyedi gyártású vázájának és 100.000 forint értékű utazási utalványnak a boldog tulajdonosa lett.

Első udvarhölgye, BALLA ADRIENN, hollóházi vázát és 70.000 forint értékű utazási utalványt, a második udvarhölgy KONCZ PETRA SÁRA hollóházi vázát és 50.000 forintos utalványt kapott.

A vendégek által legszebb ítélt KOVÁCS ZSÓFIA közönségdíjas 80.000 forint értékű utazási utalványt kapott, valamint egy címlapfotózási lehetőséget a Panoráma Világklub magyarságának képes magazinjában.

Mindezek mellett a díjnyertes hölgyek részt vehetnek majd 2018-ban a VIII. Világtalálkozó Szépe döntőjében.

- Friss Média -

Tekintse meg a cikkhez tartozó képgalériánkat is.