AKTUÁLIS
#parkolók
#lezárás
#kijárási korlátozás
#Nyíregyháza
Nyíregyháza bekeményít
Dr. Kovács Ferenc, Nyíregyháza MJV polgármestere tekintettel a veszélyhelyzetben elrendelt meghosszabbított kijárási korlátozásra, a nyíregyházi lakosság védelmében a mai napon elrendelte a turista forgalomban, és a hosszú hétvégéken gyakran használt parkolók átmeneti lezárását.

Péntektől április 14-éig ennek értelmében nem áll a gépjárművek rendelkezésére: a Nyíregyházi Állatpark előtti parkoló, a Blaha Lujza sétányon lévő parkolóhelyek, a Krúdy Vigadó előtti terület, a Sóstói pavilonsor mögötti parkoló, a Svájci Lak, Fürdőház melletti terület, és a Bujtosi Városliget parkolója.

Nyíregyháza közterületein tilos és bírsággal szankcionálható közösségellenes magatartás, a zöldfelületen történő parkolás, ezért felhívjuk a figyelmet arra, hogy az érintett területeken ne válasszák alternatívaként az út mellett, vagy a zöldfelületeken történő parkolást.

Sóstógyógyfürdőn és a Bujtoson nem lesznek használhatóak a kerékpártárolók és tűzrakó helyek sem, kérjük biciklivel se menjenek ezekre a helyekre, kerüljék az Erdei Tornapályán is a csoportosulást, ne tartsanak rögtönzött piknikeket ezeken a helyeken.

A polgármester továbbra is kéri a lakosság megértését és az óvintézkedések betartását.

Az ünnepnapok alatt is segítsük az egyedül élő időseket és vigyázzunk egymásra!