PUZZLE
Horoszkóp
Napi horoszkóp - 2021. Március 30.
A halaknak jól kezdődik a reggel, a ráknak kissé fáradtan.


Kos

03.21 - 04.19

Most megbizonyosodhatsz arról, milyen fontos dolog a megfontoltság. Pénzügyeid kedvező fordulatot vehetnek, hála egy régebben hozott, okos döntésednek. Párkapcsolatodban a távoli, közös tervek kerülhetnek elő. Izgalmas lesz a társaddal való közös álmodozás. Ha még nincs párod, egy barátodtól tapasztalhatod a közeledés jeleit. Vajon hallgathatsz a megérzéseidre?


Bika

04.20 - 05.20

Több időt tölthetsz azokkal, akik számodra fontosak. Ez rengeteg energiát ad, és pozitív érzelmekkel tölt fel. Kedveseddel új élményekre tesztek szert, ami még közelebb vihet benneteket egymáshoz. Sok nevetés és izgalmas szórakozás vár. Ha még nincs párod, egy hirtelen döntés teremthet számodra ismerkedési lehetőséget: a spontaneitás hozhatja meg a szerencséd.


Ikrek

05.21 - 06.21

Plusz elfoglaltságod adódik, ami felboríthatja a napi rutinodat. Szerencsére könnyen alkalmazkodsz a helyzethez. Okkal lehetsz büszke magadra. Ha párban élsz, egy közös ötletetek támad, amit úgy tudtok megvalósítani, ha kompromisszumot köttök és nyíltan álltok a dologhoz. Ez sokat fejleszthet kommunikációtokon. Szingliként most különösen élvezheted a szabadságod.


Rák

06.22 - 07.22

A nap kissé fáradtabban, vontatottabban mehet, de ne aggódj: senki sincs kőből, nem lehetünk mindig a csúcson. Próbálj minél több időt szánni a pihenésre, kerüld a stresszt, és hamar visszanyered a lendületed. Kapcsolatodban egy kis féltékenység lobbanthatja fel még erősebben a lángot. Még egyedülálló vagy? Ma esélyed lesz arra, hogy bemutassanak valakinek, aki azonnal megtetszik.


Oroszlán

07.23 - 08.22

Tanácsra lehet szükséged a karriered kapcsán. Valaki, akinek több tapasztalata van, hasznos információval szolgálhat. Pároddal sikerül tisztáznotok egy korábbi félreértést. Ennek köszönhetően új, jóval harmonikusabb fejezet nyílhat a kapcsolatotokban. Egyedülállóként egyszerre két férfi is érdekelni kezdhet. Jobb, ha idejében döntesz, mert a végén két szék közt a pad alá esel.


Szűz

08.23 - 09.22

Új lehetőséged adódhat a karrieredben. Megkereshetnek egy állásajánlattal, vagy magad bukkanhatsz egy kecsegtető lehetőségre az interneten. Pároddal ugyan adódhat egy kisebb vita, de szerencsére hamar feloldódik, ha meghallgatjátok egymás érveit, és megpróbáljátok közös nevezőre hozni a nézőpontokat. Ha nincs kapcsolatod, egy közeli ismerősöd ajánlhat figyelmedbe valakit.


Mérleg

09.23 - 10.22

Ma melléd szegődik a szerencse, és tennivalóiddal könnyen, gyorsan és sikeresen haladhatsz. Kapcsolatodban egyikőtök a másik segítségére szorulhat. A helyzet hamar megoldódik, és rámutat, milyen remek csapatmunkával rendelkeztek. Ha még várod a párod, egy izgalmas flört bontakozhat ki munkahelyeden: csak óvatosan, mérlegelj! Tudod, a „Házinyúlra nem lövünk” mondást nem hiába mondják.


Skorpió

10.23 - 11.21

Bosszúság érhet, mert egy terved minden igyekezeted ellenére nem sikerül megvalósítani. Bár elsőre nem biztos, hogy ezt felismered, de idővel kiderülhet, hogy éppen így volt jó. Szíved választottjával kevesebb időt tölthettek kettesben, viszont ez az idő sok-sok romantikát tartogat. Ha egyedülálló vagy, egy titkos hódoló bukkanhat fel, töretlen lelkesedéssel és odaadással.


Nyilas

11.22 - 12.21

Fontos felismerésre juthatsz a nap folyamán, és talán az is felmerül benned, hogy valamit másképp kellett volna tenned. Soha nem késő változtatni. Gondold át, mit tehetnél az ügy érdekében. Pároddal perzselő szerelem és számtalan bensőséges pillanat ígérkezik a hétre. Ha még egyedülálló vagy, exed kerülhet ismét a képbe. Ne feledd, hogy miért lett vége annak a kapcsolatnak!


Bak

12.22 - 01.19

Anyagi helyzeted stabilizálódni kezd. Most érdemes odafigyelned, hiszen a bankszámlád összege megint aggasztóvá válhat, ha meggondolatlan költekezésbe kezdesz. Kedveseddel nosztalgikus hetetek lehet. Sok régi emlék kerülhet szóba. Érdemes lehet újakra is szert tenni, vágjatok neki valami izgalmasnak, amiben még nincs tapasztalatotok! Szingliként egy olyan férfi foghat meg, aki nem az eseted.


Vízöntő

01.20 - 02.18

Néhány dolgot újragondolhatsz ezen a napon, így megfogalmazódhat benned, mi az, amin jó lenne változtatni, és mi lenne az, amire valójában vágysz. A szerelemben sem lesz hiány, pároddal érezhetően mélyülhet közöttetek a lelki kapcsolat, mert most rengeteget beszélgethettek álmaitokról, terveitekről. Ha még nincs randi-jelölted, ma egy kellemes megjelenésű férfi keltheti fel az érdeklődésedet. A jóképű illető váratlanul tűnik fel a színen.


Halak

02.19 - 03.20

Jól kezdődik a keddi reggel, ami sok lendületet és pozitív energiát adhat. Nem csoda, hogy többen is észreveszik, milyen lelkes vagy. Kedveseddel közös hobbira tehettek szert, ugyanis megismerkedhettek valamivel vagy kipróbálhattok valami olyat, ami mindkettőtöket magával ragad. Ha szingli vagy és kapcsolatra vágysz, talán érdemes letöltened egy online társkereső applikációt, siker kövezheti utad.


Forrás: nlc.hu

-FrissMédia-