PUZZLE
Horoszkóp
Napi horoszkóp - 2021. május 12.
A baknak fontos döntéseket kell meghoznia, a rák mozgalmas nap elé néz.



Kos

03.21 - 04.19

A mai napon szinte szárnyalsz majd a munkahelyeden, amit a főnök is észrevesz. Ez megerősít majd abban, hogy a kemény munka meghozza gyümölcsét. Ha szerelmes vagy, vigyázz, mert más is érdeklődhet a kedvesed iránt, de a kapcsolatotok ezt a próbát is kiállja. Szingliként úgy érzed, még nem állsz készen egy komolyabb kapcsolatra, inkább értékeled, amid van.


Bika

04.20 - 05.20

Jól indul a szerda reggeled, hiszen nagy elismerést kaphatsz a munkában, ami a következő napokban is jókedvre derít majd. A pároddal kapcsolatban meglehet, hogy az egyik fél kicsit több szenvedélyt szeretne a kapcsolatban, de ezt szerencsére tisztázni tudjátok. Ha egyedülálló vagy, most kicsit jobban vágysz a szerelemre, de romantikus filmek helyett inkább menj szórakozni, kirándulni a barátnőiddel - lehet, hogy itt futsz össze az igazival.


Ikrek

05.21 - 06.21

Rossz hangulatban indulhat a napod, de ha megpróbálsz a jó dolgokra koncentrálni, akkor a viharfelhők is gyorsabban vonulnak majd el. A párkapcsolatod sem alakul túl jól a nap folyamán, de egy őszinte beszélgetéssel sokkal közelebb kerülhettek egymáshoz. Ha szingli vagy, a barátaid társasága húzhat ki a szomorúság gödréből, élvezd ki a velük töltött perceket.


Rák

06.22 - 07.22

Mozgalmas nap elé nézhetsz, viszont vigyázz, mert akár túlhajszoltsághoz is vezethet a nagyfokú pörgés. A kedvesed valami különleges dologgal lephet meg, aminek te szívből örülsz majd, még ha ez egy kis apróság is. Ha jelenleg nincs párod, használd ki az alkalmat a szórakozásra vagy olyan tevékenységre, amelyet rég csináltál már és jókedved lesz tőle. Legyen az séta vagy fagyizás a barátokkal, bármi, ami mosolyt csal az arcodra.


Oroszlán

07.23 - 08.22

A nap közepén vagy a délután magasságában úgy tűnik, pénzügyeid pozitív irányba változnak majd. Érdemes viszont vigyázni, hiszen ami könnyen jött, az könnyen el is mehet, így inkább tegyél félre egy bizonyos összeget. Ha kapcsolatban élsz, a pároddal egy rég halogatott beszélgetésre kerülhet sor. Ha nincs kapcsolatod, ma úgy érezheted, hogy ez hamarosan megváltozhat.


Szűz

08.23 - 09.22

Kissé szeszélyes lehetsz a nap folyamán, amit a környezetedben élők is észrevesznek. Próbáld megfogadni a tanácsaikat, hiszen csak jót akarnak. A szerelemben jó időszak vár rád, kedveseddel érezhetően izzik majd köztetek a levegő. Ha egyedülálló vagy, most kicsit magányosnak érezheted magad, de mindig lesz egy barát, aki segít túljutni a nehéz időszakon.


Mérleg

09.23 - 10.22

Nagy bosszúság érhet szerdán, amire úgy érzed, hogy nincs megoldás. A kezdeti kilátástalanság után viszont jóra fordulnak a dolgok, ám ehhez idő kell. A pároddal összekaptok, és előkerülhetnek régi sérelmek is, viszont végre ezeket is tisztázzátok. Szingliként úgy érzed, hogy jól megvagy egyedül, viszont a szíved mélyén nagyon vágysz egy kapcsolatra. Ez igazán estefelé tudatosul majd benned.


Skorpió

10.23 - 11.21

Nem szándékosan, mégis megbánthatsz egy hozzád közel álló embert, így fontos, hogy minél előbb engeszteld ki egy kedves gesztussal. A kedveseddel szenvedélyes lesz a viszonyod, újra lángra kap a kapcsolat elején tapasztalt tűz. Szingliként zavarni fog, hogy sokan körülötted már megtalálták a szerelmet, de nem szabad ezen rágódnod, inkább élvezd az életet.


Nyilas

11.22 - 12.21

A nap első felében úgy érzed, hogy szinte elrepül az a pár óra, viszont utána lassulni látszik majd az idő. Pont ekkor próbálj megragadni minden értékes pillanatot. Szerelmeddel a következő nagy lépés is szóba kerülhet egy beszélgetés során. Ha nincs kapcsolatod, ne szomorkodj, hiszen délután feltűnhet egy idegen, aki olyan érzéseket indít el benned, amiket már régen tapasztaltál.


Bak

12.22 - 01.19

Fontos döntéseket kell hoznod szerdán, ám ha minden esetben próbálsz a lehető legjobban választani, ennek meglesz az eredménye. A párod végre olyan oldalát is megmutathatja, amit eddig nem ismertél, és ez megerősíti a bizalmadat. Egyedülállóként a mai nap folyamán akár a nagy szerelem is rád találhat, próbálj esélyt adni a kínálkozó lehetőségeknek. Járj nyitott szemmel és ne szegezd le a tekinteted, amikor kilépsz az utcára.


Vízöntő

01.20 - 02.18

Nagy szerencse ér majd szerda reggel, próbáld meg kihozni belőle a legjobbat, legyen szó akár munkahelyi vagy kapcsolati változásról. A pároddal kicsit összekaptok, de sikerül majd felnőttként megbeszélni a problémákat, így gyorsan kibékülhettek. Szingliként új lehetőséget látsz az online társkeresésben, ez a nyitottság akár egy új kapcsolatot is eredményezhet.


Halak

02.19 - 03.20

A mai nap nagy felismerés várhat, ami negatívan és pozitívan is befolyásolhatja az életedet – ez attól is függ, hogyan reagálsz rá. Párkapcsolati szempontból nem igazán lesz mozgalmas a szerda, de élvezitek az együtt töltött mindennapokat. Ha nincs szerelmed, használd ki az énidőt, kezdj valamilyen önfejlesztő hobbiba, ami sok önbizalmat is adhat az élet minden területén.