PUZZLE
Horoszkóp
Napi horoszkóp - 2021. május 11.
Az oroszlánnak a napja nyugodt lehet, a mérleg döntéshelyzetbe kerül.


Kos

03.21 - 04.19

Mozogni vágyhatsz és természetbe menni: nem egyszerű átvészelni a munkanapokat, de jutalmazd meg magad egy kellemes sétával a nap végén! Jól fog esni a testednek-lelkednek. Kedvesedben nagyszerű partnerre lelsz ebben. Az élmény még közelebb vihet titeket egymáshoz. Egyedülállóként meglepetés vár: régi szerelmed bukkanhat fel a láthatáron, ami váratlan érzéseket kelthet.


Bika

04.20 - 05.20

Hatékony lehetsz a munkában és otthoni feladataidban is, így sokkal több időd marad saját magadra, mint máskor. Érdemes ezt az énidőt a lehető legtartalmasabban eltöltened: csináld azt, amihez leginkább kedved van, és ne keress magadnak feladatot ezekre az üresen maradt időkre. Szerelmi életedben pozitív energiák léphetnek működésbe: kedved szerint alakulhatnak a dolgok.


Ikrek

05.21 - 06.21

Pénzügyeid nagyon kedvezően alakulhatnak, egy várt vagy váratlan forrásból ugyanis pénzhez juthatsz. Érdemes alaposan átgondolnod, hogyan osztod be. A féktelen költekezést később megbánhatod. Pároddal a játékosság és a humor kerülhet előtérbe. Ha még várod a párod, egy barátnőd mutathat be egy helyes pasinak: az illetővel azonnal megtaláljátok a közös hangot.


Rák

06.22 - 07.22

Úgy tűnik, anyagi helyzeted stabilizálódni látszik, ami megnyugvással tölthet el. Kirajzolódik előtted, mire mikor és mennyit tudsz költeni úgy, hogy megfelelő mennyiségű pénzt spórolsz. Kapcsolatodban a romantikáé lehet a főszerep a nap folyamán. Szingliként a nevetéseddel foghatsz meg valakit: már korábban is ismerhettétek egymást. Talán valami komolyabb is lesz köztetek?!


Oroszlán

07.23 - 08.22

A napod harmonikus és nyugodt lehet, amit Oroszlánként különösen nagyra értékelsz. Munkahelyi feladataid gördülékenyen haladhatnak, magánéletedben sem várható különösebb bökkenő. Szíved választottjával egy közös program szervezése ad izgalmas témát. Remekül működhet köztetek a kommunikáció. Szingliként az online ismerkedés tartogathat sikert: többen is küzdhetnek kegyeidért.


Szűz

08.23 - 09.22

Pénzügyeid foglalkoztathatnak a keddi napon. Rájössz, hogyan spórolhatnál meg pénzt, és hol veszítesz a kelleténél többet. Ezek a felismerések hosszú távon is jó hatással lehetnek költségvetésedre. Szerelmeddel kisebb vita jöhet, ám ezzel semmi baj: ilyenkor mindig jobban megismeritek egymást, és csiszolódik a kommunikációtok. Szingliként egy izgalmas flört várhat rád a nap folyamán.


Mérleg

09.23 - 10.22

Döntéshelyzetbe kerülsz, ám a két út közt nehéz választani: a pro és kontra érvek rengetegében összezavarodhatsz, és ha sokáig latolgatsz, két szék közt a pad alá esel. Most érdemes lehet egy percre félretenni az észérveid, és azt is meghallgatni, mit súg a szíved. Szerelmi életedben egy régen remélt fordulat jöhet, ami pozitív érzésekkel tölthet fel a következő időszakra.


Skorpió

10.23 - 11.21

Bár hosszú ideje állítottál valamit, mindeddig kétségbe vonhatták igazad: most mégis bebizonyosodhat, hogy te gondoltad jól a dolgot. Kezeld kellő szerénységgel a helyzetet, máskülönben vita kerekedhet. Pároddal közösen kaphattok egy remek hírt, ami erősítheti összetartásotokat. Nagyon rátok fért, mert már kezdtetek kissé elfásulni. Ha még várod a párod, kiszemelted felől érkezhet egy biztató jel.


Nyilas

11.22 - 12.21

Egy sok szervezést és átszervezést igénylő tennivaló szegheti kedved és felborítja, amit erre a napra terveztél, de szerencsére gyorsan és könnyen alkalmazkodsz az új helyzethez. Szíved választottjával valószínűleg kevesebb alkalmatok lesz kettesben lenni, de a közös órák emiatt még értékesebbé és tartalmasabbá válnak. Ha még keresed a párod, jó, ha tudod, valaki nagyon sokat gondol rád mostanában.


Bak

12.22 - 01.19

Jó hírekkel indul a nap: egy régen dédelgetett álmodhoz kerülhetsz egy lépéssel közelebb. Pároddal sikerül megbeszélnetek egy korábbi problémát vagy félreértést, így egy új fejezet indulhat el kapcsolatotokban. Ha még nem találtad meg a szerelmet, járj nyitott szemmel, különösen a délutáni órákban: jövendőbeli párod arra járhat, amerre te. Kérdés, hogy észreveszitek-e egymást.


Vízöntő

01.20 - 02.18

Kreatívabbik éned bújik elő belőled, és elkaphat az alkotási vágy. Most valóban látványos dolgot hozhatsz létre, de vigyázz, hogy ne vágd túl nagy fába a fejszéd, és alaposan gondold át, amit elképzelsz magadnak. Kedveseddel kisebb féltékenységi vita kerekedhet, de hamar elillan. Ha nincs kapcsolatod, most kifejezetten élvezheted a szingliség minden előnyét.


Halak

02.19 - 03.20

Szívességet kérnek tőled, amit talán nem lesz egyszerű teljesíteni, de a te lelkednek is jól eshet a jó cselekedet. Egy tanáccsal is nagyon sokat segíthetsz. Pároddal felforrósodhat köztetek a levegő, leginkább egymás társaságában érzitek jól magatokat. Szingliként sokat gondolhatsz egy bizonyos illetőre, ezzel azonban nem kerülsz közelebb hozzá: vedd fontolóra, hogyan tehetnél az ügy érdekében.


Forrás: nlc.hu

-FrissMédia-