PUZZLE
Horoszkóp
Napi horoszkóp - 2021. június 29.
Az oroszlán lépjen ki kicsit ma a komfortzónájából, a mérleg hallgasson az ösztöneire.


Kos

03.21 - 04.19

Agyunk a legfontosabb erőforrásunk, de ahhoz, hogy megfelelően szolgáljon bennünket, folyamatosan edzeni kell. Ez a tevékenység a tanuláshoz köthető. Neked is most erre lehet szükséged, főleg mert a körülmények változása is erre kényszerít. Ne légy rest, szerezz be pár könyvet, amit érdekesnek és hasznosnak találsz. Képezd tovább magadat, ha szükségesnek érzed!


Bika

04.20 - 05.20

Mikor volt utoljára, hogy valami új dolgot próbáltál ki? Ha nem túl rég, akkor ismered az idők szavát és képes vagy a megújulásra. Ha viszont nem így van, akkor ma legyen a nap, hogy belekezdesz valamibe, amit még sohasem csináltál. Nem kell mindjárt egy ejtőernyős ugrással vagy esetleg bungee jumping-gal kezdeni, bár az is felemelő élmény lehet számodra, ha merész vagy!


Ikrek

05.21 - 06.21

Ha elégedetlen vagy a karriereddel, ideje változtatni a helyzeteden. Mivel ez egy életbevágóan fontos döntés, mindig alaposan járd körül a témát. Tervezd meg, hogy milyen életet szeretnél élni, mik a céljaid és elképzeléseid a jövőre nézve. Ha ezek megvannak, alakítsd ki a számodra megfelelő munkát. A célokat néha lassan, fokozatosan érjük el, de ügyelj arra, hogy legalább az irány mindig legyen jó.


Rák

06.22 - 07.22

Mostanában zaklatottan ébredsz fel éjszaka, talán még rémálmok is gyötörnek. Senki sem szereti ezt és legszívesebben el is felejtenénk, de néha ezek a rémálmok fontos dolgot jeleznek számunkra. Talán szorongsz valamitől, vagy valamilyen fájdalom gyötör. Az is lehet, hogy a mindennapi stressz okozza. Persze gyakran mindössze annyi az oka ezeknek a rémálmoknak, hogy rászoktál a kiadós vacsorára.


Oroszlán

07.23 - 08.22

Lépj ma ki egy kicsit a komfortzónádból és csinálj valami olyasmit, amit kevésbé szoktál. Néha szükség van arra, hogy más utakon járjunk, és más élményekkel gazdagodjon az ember. Szerezz új barátokat vagy próbálj ki egy új ételt! Nem kell nagy dolgokra gondolni. Ma ne a szokásos útvonaladon közlekedj, próbálj ki valamit, amit még soha, fedezd fel a világod azon részeit is, amelytől eddig távol tartottad magad.


Szűz

08.23 - 09.22

Túlságosan magadnak való vagy és emiatt keveset mozdulsz ki. Itt az ideje megtörni ezt a szokást! Keress új utakat, és bővítsd ki a látóteredet. Gondolkodj el azon, hogy meddig jutottál és találd ki, mi legyen a következő lépcsőfok az életed során. Ha valami újdonságon jár az eszed, alaposan gondold végig, hogy igazolni tudd önmagadnak is, a megérzésed most is helyes.


Mérleg

09.23 - 10.22

Hallgass az ösztöneidre! Tekints rájuk úgy, mint az érzékszerveid kiterjesztésére. Miközben a szemeddel látsz, a füleddel hallasz, az ösztöneid segítenek abban, hogy a teljes képet egyben lásd és megfelelően tudd értékelni a begyűjtött információkat. Néha nem árt olvasni a sorok között. Használd ki ezt a képességet, mert előnyödre válhat a gondterhes időkben.


Skorpió

10.23 - 11.21

Ha fontos számodra, hogy az emberek miként vélekednek rólad, akkor néhány dolgot muszáj elfogadnod és megtenned, hogy a közösség befogadjon. Ez neked nem fog különösebb gondot okozni, hiszen remekül tudsz alkalmazkodni a körülményekhez. Ha nyitott maradsz, a kívánt pozíciót könnyen bezsebelheted. Mindössze annyi a dolgod, hogy türelmesen ki kell várnod, míg a közösség nyitni kezd feléd.


Nyilas

11.22 - 12.21

Ma arra lehetsz figyelmes, hogy az álmaid körül járnak a gondolataid. Ezek az álmok értékes eszközök, használd fel őket az életedben. Sokan annyira hisznek az álmaikban, hogy külön szakembereket alkalmaznak arra, hogy fejtsék meg, mit üzennek. Te is sokat nyerhetsz, ha odafigyelsz rájuk. Néha megmutatják neked a lelkiállapotodat vagy éppen a követendő helyes irányt.


Bak

12.22 - 01.19

Ne félj a változástól, hidd el, hogy az alkalmazkodóképességed sokkal jobb, mint azt te magad elképzeled. Változás nélkül az élet stagnál és maga az unalom. Tekintsd az életet egy kalandnak és meglátod, hogy az apróbb dolgokban is meg fogod találni a boldogságot. Kedden munka után menj el egyet sétálni a szabadba. Hívd el a barátaidat is. Nem kell minden lazulást hétvégére tartogatni, olykor hétköznap is ki kell ereszteni a fáradt gőzt.


Vízöntő

01.20 - 02.18

Ma úgy érzed, hogy döntésképtelen vagy egy számodra fontos üggyel kapcsolatban. Ne ess rögtön pánikba! A család és a barátok azért vannak, hogy kisegítsenek a nehéz időkben és támaszkodhass a véleményükre. Ne veszítsd el a reményt, inkább kérj segítséget egy hozzáértőtől! Meglásd, hogy a gond hamar elszáll és minden visszaáll a rendes kerékvágásba. Légy pozitív!


Halak

02.19 - 03.20

Ma használj kreatív megoldásokat és próbálj ki új dolgokat, ha csak teheted. Ha egy problémát kell megoldanod, ne csak a megszokott módszereket alkalmazd, használd a fejedet és találj ki valami számodra forradalmi megoldást. Hozz az életedbe egy kis változást, így nem fog unalmasan telni a mai napod. Igyekezz e szerint alakítani a napodat a biztos szórakozás érdekében.


Forrás: nlc.hu

-FrissMédia-