PUZZLE
Horoszkóp
Napi horoszkóp - 2021. Február 23.
A ráknak változóban a hangulata, a kos bármibe fog ma remekül alakul.



Kos

03.21 - 04.19

A mai nap a hét egyik fénypontja lehet számodra. Ma minden és mindenki a kezedre játszik. Csak tenned kell a dolgod, szinte ki sem kell mondanod, amit szeretnél, máris az öledbe hullik a megoldás. Bármibe is fogsz, nagyszerűen alakul. Élj a kínálkozó lehetőségekkel. Ritkán adódnak az életedben ennyire kedvező alkalmak.


Bika

04.20 - 05.20

Kár is tagadnod: ma a közlésvágyad meglehetősen erős. Talán úgy érzed, hogy nincs kivel megbeszélned a dolgaidat, és legszívesebben a közösségi oldalakon lógnál egész nap? Ez is egy lehetőség, de inkább ne tedd, hiszen nem várt helyről kapsz szórakoztató társaságot, akivel tartalmas beszélgetésben lehet részed.


Ikrek

05.21 - 06.21

Ma erős késztetést érzel, hogy élből kimondj mindent. Általában sem vagy kifejezetten visszafogott alkat, hajlamos vagy gyorsan dönteni, meggondolatlanul kimondani dolgokat. A mai napra ez hatványozottan érvényes. Ha nem szeretnél hosszú távra haragosokat gyűjteni, próbálj meg kicsit átgondoltabb lenni. Valójában erre is alkalmas a mai nap.


Rák

06.22 - 07.22

Változóban van a hangulatod, mostanra kezdesz kimászni a tél okozta fásultságból. Mindez viszont azzal is jár, hogy egyre kritikusabb vagy mindenkivel. A családoddal pedig most igazán türelmesen kéne bánnod, hiszen könnyen viták alakulhatnak ki közöttetek. Ugye te sem akarod, hogy magyarázkodnod kelljen?


Oroszlán

07.23 - 08.22

Általában hiszel abban, hogy igazad van, így ma is nagyon szeretnéd érvényesíteni az akaratodat. A közhely ma igazi valósággá válik: minél inkább kötöd az ebet a karóhoz, annál kevésbé jutsz előre. Szeretettel, kedvességgel, nagyvonalúsággal ugyanakkor nagyon könnyedén elérhetsz bármit. Csak így lesznek ma kezes bárányok a többiek.


Szűz

08.23 - 09.22

Eljött az idő arra, hogy végre mondd ki, ami a szívedet nyomja. Bármi is bánt, feszít belülről mostanában, végre ki kellene adnod magadból. Persze, lehetőség szerint ne érthetetlen dührohammal adj hangot véleményednek! Inkább használd a rád annyira jellemző diplomatikusságot, finomságot.


Mérleg

09.23 - 10.22

Ma a türelmedet teszik próbára az égiek. Feszültnek érzed magadat, nem könnyű a munkádra koncentrálnod. Még csak éppen elkezdődött a hét, de te már alig várod a hétvégét. Most tekints kicsit messzebbről a dolgaidra, és csináld végig a most kezdődő hetet becsülettel. Nem tehetsz mást…


Skorpió

10.23 - 11.21

Az intuíciós képességed ma nagyszerűen működik. Érdemes figyelned a hangokra, jól súgnak neked, hiszen a legveszélyesebbnek tűnő helyzetben is megmentenek téged. Minden kellemetlenséget elkerülhetsz pusztán azzal, hogy a megérzéseidet követed. Ha már van ez a szuper képességed, szuperül használhatnád is.


Nyilas

11.22 - 12.21

Ma a szokásosnál is legyél átgondoltabb, és vigyázz a szavaidra, mert könnyű lesz félreérteni, szavaidat ugyanis sokan sokféleképpen fogják magyarázni. Lesznek olyan értelmezések, amelyek távol állnak a gondolataidtól, de persze lesznek olyanok is, amelyek pontosan fedik azokat.


Bak

12.22 - 01.19

A továbblépésre mindig van alkalom, mindig lehet előrelépni, és mindig lehet a korábbi döntést megváltoztatni. Ma azt kell észben tartanod, hogy minden helyzetben lehet mást tenni, hogy a helyzet megváltozzon. Ma mi az, amin változtatnál? És hogyan szeretnél változtatni? Vedd számba ezeket és láss neki!


Vízöntő

01.20 - 02.18

Nem mindig kell megértened, mi zajlik körülötted. Nem kell erre mindig energiát áldoznod. Elég, ha érted, hogy mindez hogyan hat rád, és hogyan változtathatsz a hatásán. Elég, ha tudod, hogyan határolhatod el magad ezektől az eseményektől, hogyan maradhatsz ki a hatásaik alól. Ma nyugodtan maradj ki abból, ami körülötted zajlik.


Halak

02.19 - 03.20

Jó tanácsadó hírében állsz, hát néha fogadd meg a saját tanácsaidat! Emlékszel, amit a múlt héten mondtál az egyik barátodnak? Ma neked kellene ugyanazt tenned, amit neki javasoltál. Könnyen lehet, azt a tanácsot valójában nem is neki, hanem jövőbeli önmagadnak adtad.


Forrás: nlc.hu

-FrissMédia-