PUZZLE
Horoszkóp
Napi horoszkóp - 2021. Február 03.
Eljött végre a kos ideje, az oroszlánt is jól megérdemelt sikerek érik a nap végén.



Kos

03.21 - 04.19

Végre eljött a te időd! Megtaláltad azt a partnert, aki mellett a könyvolvasás vagy épp a TV nézés is felér egy igazi élménnyel. Sok pihenésre, lazításra és romantikára számíthatsz ma. Otthonod – a férfienergiákkal kiegészülve – végre igazán harmonikussá válik.


Bika

04.20 - 05.20

Karriered terén szerencsére nem áll meg az élet, sőt! Csak úgy tobzódnak egymás után az újabbnál-újabb teendők. A teljesítményvágy mindig jó eredményekre sarkallt, ma sincs ez másképp. Mindenki téged akar főnöknek! Miért olyan nehéz ezt elhinni?


Ikrek

05.21 - 06.21

Meg kell húznod a határt, mert ha nem teszed, mások könnyen megpróbálhatnak kihasználni. Legyél fair mindenkivel, de önmagaddal is. Ma szinte nem tudsz szabadulni a munka gondolatától. Sok a kihívás, de az elismerést is megkapod.


Rák

06.22 - 07.22

Azt remélted, hogy gördülékenyebben mennek majd a dolgok, de a végeredmény így is kielégítő lesz. Ne hagyd, hogy valami elrontsa az örömödet. Állítsd fel a fontossági sorrendet és akkor nem lesz baj.


Oroszlán

07.23 - 08.22

Jól megérdemelt sikerek érnek a nap során, melyek közül a legfontosabbak számodra a magánéletedben jelentkeznek. Tudod, hogy a valódi és tartós boldogság kulcsa a kiegyensúlyozottság, s most kifejezetten törekszel rá, hogy semmi és senki ne hozhasson ki a sodrodból. Valahogy minden pillanatban megtalálod a jó megoldást.


Szűz

08.23 - 09.22

Ne akarj túl sokat egyszerre, most mindenki jobban jár, ha kis lépésekben haladsz. Adjatok időt egymásnak a pároddal. Őszintének kell lenned nem csak a partnereddel, magaddal is. Nehéz mostanában programokat szervezni, de egy romantikus séta is jót tenne nektek.


Mérleg

09.23 - 10.22

Hajlamos vagy az utolsó pillanatra hagyni a dolgokat, de ez nem baj, ha cserébe felkészült vagy. A ráhangolódás azonban most már nem várhat tovább, ma fontos megbeszélésed lehet, talpraesettnek kell lenned és talán előléptetést is kaphatsz.


Skorpió

10.23 - 11.21

Úgy érzed, bármit teszel, az nem elég jó a családodnak. Légy megértő, lehet, hogy csak időre van szükségük, hogy belássák, csak jót akarsz. Főzz egy finom vacsorát és beszéljétek meg este a dolgokat, ne hagyd, hogy a rosszkedv rányomja bélyegét az egész napodra.


Nyilas

11.22 - 12.21

Ha vizsga előtt állsz, ma nem kell aggódnod. Mint mindig, szerdán is felkészülten állod a sarat. Tanáraid értékelni fogják az igyekezeted. Amennyiben már dolgozol, a főnököd is elismeri a tehetséged és új feladatokat bízhat rád.


Bak

12.22 - 01.19

Jobb, ha lezársz magadban egy érzelmi vihart, mielőtt egy másikba mész bele. Legyél tisztában azzal, hogy miből mennyit tudsz elviselni. Adj időt magadnak a feltöltődésre. Figyelj kicsit befelé, mielőtt újra közel engedsz valakit.


Vízöntő

01.20 - 02.18

Ne mondj igent olyasmire, amit igazából nem akarsz, és ne vállalj el olyat, amit nem fogsz bírni. Ha önmagaddal is őszinte vagy, azzal sok kellemetlenséget megspórolhatsz magadnak. Az egészségedre is jó hatással lesz.


Halak

02.19 - 03.20

Szeretnéd, ha valaki őszintén beszélne veled az érzéseiről és nem neked kellene kitalálnod, hogy mit is szeretne. A legjobb, ha elmondod neki, hogy ezt szeretnéd. Ha csak halogatod a dolgokat, az nem fog jól végződni. A gyökerüknél érdemes kezelni a problémákat.


Forrás: nlc.hu

-FrissMédia-