PUZZLE
Horoszkóp
Napi horoszkóp - 2021. Április 08
A rák kissé szétszórt lehet ma, a mérleg jó híreket kaphat.



Kos

03.21 - 04.19

Egy távoli jövőben történő utazás ötlete merülhet fel ma, amely a megszokottaktól talán eltérő úticél lehet. Izgalommal tölthet el a tervezgetés, de ne feledkezz meg munkahelyi feladataidról sem. A nagy szervezés közepette lemaradhatsz egy határidőről, vagy elfelejthetsz valamit. Szerelmi életedben váratlan, de annál kellemesebb meglepetés várhat, ami nagy örömmel tölthet majd el.


Bika

04.20 - 05.20

Bizonyosságot nyerhetsz afelől, hogy az út, amelyet választottál magadnak, a megfelelő irányba vezet téged. Kapcsolatodban kisebb féltékenység jöhet szóba, de egy őszinte beszélgetéssel hamar tisztázzátok a dolgot. Ha nincs meg a bizalom, érdemes elgondolkodni, hogy tényleg egymáshoz valók vagytok-e. Szingliként ígéretes ismerkedés várhat: egy tiszavirág-életűnek vélt próbálkozás idővel komolyabbra fordulhat.


Ikrek

05.21 - 06.21

Most pozitív lehetsz mind a munkában, mind a magánéletben. Kiegyensúlyozottságod messziről sugárzik, ismerőseid örömmel töltenek több időt társaságodban. Kedveseddel közösen oldhattok meg egy apróbb problémát, ami újfent bizonyítja, milyen csodás párost alkottok. Ha még egyedülálló vagy, két férfit is vonzónak találhatsz, és egyikükkel biztosan kölcsönös lehet a szimpátia.


Rák

06.22 - 07.22

Kissé szétszórt lehetsz ma, ezért emlékeztetőül érdemes tennivalóidról listát létrehozni. Ha nem így cselekszel, kellemetlen helyzetbe bonyolódhatsz egy mulasztás miatt. Kapcsolatod stabil és harmonikus lehet. Az este eseménytelensége voltaképpen pozitív, és nyugalommal tölthet el. Szingliként most érdemes adnod egy esélyt az online ismerkedésnek. Valaki épp csak terád várhat.


Oroszlán

07.23 - 08.22

Ma felmerülhet egy új terv gondolata, melynek megvalósításához mások segítségére is szükséged lehet. Munkahelyeden jóleső dicséret vár, ami sok motivációt és lendületet adhat. Párkapcsolatodban egy rendkívül romantikus időszak ígérkezik, mely teljesen feltölthet lelkileg. Ha nincs még kapcsolatod, egy kéretlen hódolód akadhat, akit határozott szavakkal gyorsan leépíthetsz.


Szűz

08.23 - 09.22

Bár sok munka várhat a munkahelyeden, tennivalóiddal jól boldogulsz, hála energikusságodnak és lendületességednek. Magánéletedben egy barátság kerül most központba. Az illetőnek nagy szüksége lehet lelki támogatásodra, illetve a kivételesen jó tanácsaidra. Szerelmeddel humoros és játékos hangulatba kerülhettek. Ha egyedülálló vagy, nevetéseddel ejthetsz rabul valakit. Lehet, hogy az illető hamarosan találkát szervez veled.


Mérleg

09.23 - 10.22

Jó hírekkel kecsegtet a nap. Egy számodra fontos ügyben jöhet kedvező fordulat. Ha már régebben feladtad, most ismét felragyoghat a remény. Pároddal a közös jövővel kapcsolatos tervek adnak izgalmas témát, de szükség lesz a kompromisszumkészségetekre, hogy dűlőre jussatok. Még egyedülálló vagy? Egy barátnős vagy családi találkozó lehetősége merülhet fel, ami ismerkedési lehetőséget hozhat.


Skorpió

10.23 - 11.21

Ma rendre csak pénzügyeiden járhat az eszed. Egy-egy dolog aggaszthat, esetleg nagyobb kiadás terhe is beárnyékolhatja a jó kedved. Nagyszerű ötlet lehet egy költségvetés összeállítása. Szerelmed bókok sokaságával halmozhat el, kisugárzásod ugyanis a szokásosnál is magával ragadóbb lehet. Ennek hatását szingliként is megérezheted: mágnesként vonzod a tekinteteket, és valaki ki is szemelhet a közeljövőben.


Nyilas

11.22 - 12.21

Nagyobb kiadás várható a nap folyamán. Legyen bár tervezett vagy hirtelen adódó, kissé feszültnek és dühösnek érzed magad a dolog miatt. Szerencsére különösebb nehézséget nem okoz költségvetésedben. Párkapcsolatod harmonikus lehet, még a kisebb nézeteltérés ellenére is, ami egy korábbi félreértésből adódhat. Esetleg még várod a párod? Régi jelölted bukkanhat fel ismét a láthatáron: új esély, hogy jobban megismerd az esetleges jelöltet.


Bak

12.22 - 01.19

Új lehetőséget kaphatsz karrieredben. Érdeklődj, és mérd fel alaposan, előrelendítheti-e sorsod kerekét. Végső döntésed megfelelőnek bizonyulhat. Pároddal mélyíthettek a kapcsolatotokon úgy, hogy egymás családjával, barátaival nyílik alkalmatok több időt eltölteni. Ha egyedülálló vagy, elsőre kellemetlennek érezhetsz egy váratlan helyzetet, azonban épp ennek kapcsán nyílhat lehetőséged megismerni az esetleges jövendőbeli párod.


Vízöntő

01.20 - 02.18

Valami olyasmi történhet, ami rányomja bélyegét jókedvedre. Egy barátban viszont remek támaszra lelhetsz, és együtt sikerül kitalálnotok, mi vidíthat fel téged. Szíved választottja ugyancsak mosolyt varázsolhat az arcodra. Egy nagyobb beszélgetés inspiráló lehet számodra, így lényegében a napod pozitívan zárul. Nincs párod? Érdeklődni kezdhet valaki a környezetedben: érdemes lenne kicsit többet megtudnod róla.


Halak

02.19 - 03.20

Valami nem úgy sül el a nap elején, ahogy azt korábban elgondoltad. Bár ez okozhat egy kis feszültséget, hamar rájöhetsz, hogy milyen más, ha egy sokkal egyszerűbb utat választasz helyette. Kedveseddel több időtök lehet kettesben. Most még jobban élvezhetitek a tavasz szépségét. Ha még várod a nagy Őt, egy barátod kezdhet fokozott érdeklődést mutatni irányodban.


Forrás: nlc.hu

-FrissMédia-