PUZZLE
Horoszkóp
#Horoszkóp
#2020.09.28
Napi horoszkóp 2020. szeptember 28. – Gyönyörű nap lesz a hétfő
Szebben talán nem is kezdődhetne ez a hét. S jól is teszed, ha minél több energiát szívsz magadba hétfőn, mert a folytatás sajnos nem lesz ennyire csodás...

Kos

Amilyen jól telt a hétvége, pontosan olyan csodásan indul a hétfő a horoszkóp szerint. Felhőtlenül jó a kedved, tele vagy energiával, lelkesedéssel. Örömmel segítesz bárkinek, aki kéri tőled. Tartsd meg egész nap a pozitív életérzést és kisugárzást. Mindenkinek sokkal jobb a kedve, ha csak rád néz, már attól is.

Bika

Remekül indul a munka hétfőn. Mindenkivel könnyen megtalálod a közös hangot, kellő érzékenységgel reagálsz a többiek felvetéseire, szóval minden megy, mint a karikacsapás. Újszerű ötleteid is lehetnek, amivel talán magadat is megleped. Ne kételkedj ezekben a gondolatokban, inkább jegyzeteld le mindet.

Ikrek

Hétfőn nagyon jókedvűen végzed a feladatokat. Érzed, tapasztalod, hogy egyre könnyebben haladnak a dolgaid, s nem volt hiába semmilyen múltbeli erőfeszítés. Hamarosan mindezt kézzelfoghatóan is beigazolódik. Legyél csak nyugodtan optimista és bizakodó egész nap.

Rák

Igaz, hogy nem a kedvenc napod a hétfő, de ez a mostani biztosan kivételt képez. Derűs a hangulatod, s egyáltalán nem bánod, hogy új hét kezdődik. Most inkább azt érzed, hogy új lehetőségek nyílnak meg előtted. A megérzéseid természetesen ma sem csapnak be téged.

Oroszlán

Nagyon jó hangulatban indul a hétfő. Ha dolgozol, a munkatársakkal most különösen könnyen juthatsz egyezségre. Ha pedig otthon töltöd a napot, a társaddal juthatsz nagyon könnyen egyezségre. Gyűjts hétfőn minél több pozitív energiát, mert te leszel az, akire a következő napokban számíthatnak a többiek.

Szűz

Nyugalmasnak, kiegyensúlyozottnak tűnik a hétfő. Érdemes ugyanakkor átgondolnod az egész heti feladatokat. Már, amit lehetséges persze. Érezhető változások előtt állsz, de ezzel most még nem kell külön foglalkoznod. Csak tegyél mindent úgy, ahogy a hét első napján általában szoktál.

Mérleg

Nagyon jól és harmonikusan kezdődik a hét. Hétfőn valójában minden a kezedre játszik. Frissek a gondolataid, könnyen haladsz a mai feladatokkal. Épp ezért érdemes a legfontosabb megbeszéléseket is mára ütemezni. Már amit lehetséges. Megtalálod a közös hangot mindenkivel.

Skorpió

Hétfőn a nap első felében érdemes tervezned, és előre is gondolkodnod. Délutántól jogosan érezheted, hogy egyre nyitottabb mindenki a gondolataidra, javaslataidra. A közös ötletelgetés is könnyen megy. Örömmel tölt el, hogy végre mindenkinél nyitott fülekre találsz. S ez a folytatásban is így lesz.

Nyilas

Már hétfőn is nagyon termékeny ötletek pattannak ki a fejedből. Ha még tanulsz, ma remekelhetsz a suliban, egyetemen. S valójában ez még csak a kezdet. Használd ki a lehetőséget, hiszen ritkán alakulnak a dolgaid ennyire kedvezően, mint most. Ma elkezdhetsz valami igazán izgalmasat, ami holnapra kiteljesedik.

Bak

Hétfőn úgy érezheted, hogy minden egy helyben áll. A háttérben valójában ilyenkor történnek a legfontosabb események. Holnapra kitisztul a kép, de addig is próbáld megőrizni a higgadtságodat. Ha vannak elmaradt feladataid, azzal most könnyedén utolérheted magad.

Vízöntő

Vidáman indul a hétfőd, de belül mégis úgy érzed, valami feszít téged. A megérzéseid nagyon erősek ma, s ez is okozza ezt a furcsa előérzetet. A horoszkóp szerint nem tévedsz, s most is, mint mindenkor, nagyon jól működik az intuíciód. Mégis próbáld elengedni a belső vibrálást, s csak a pozitívumokra figyelj.

Halak

Hétfő délelőtt inkább csak keresed a helyed, délutánra már teljesen helyreáll a rend a lelkedben. Innentől hihetetlen nyugalom és béke száll meg. Munka után mindenképpen töltsd az időt a pároddal, ha lehetséges, kettesben. Rátok fér egy kis romantika… Nem baj, hogy még csak hétfő van.


Forrás: nlcafe.hu

-FrissMédia-