PUZZLE
Horoszkóp
#Horoszkóp
#2020.05.21
Napi horoszkóp 2020. május 21.: Gondold meg, mit mondasz csütörtökön
Csütörtökön sokan hajlamosak lehetnek könnyelműen fogalmazni, s olyasmit is kikotyoghatnak, amit nagyon nem kellett volna. A napi horoszkóp javaslata szerint épp ezért, gondold meg, kinek mit mondasz ma...

Kos

Legyél nagyon megfontolt! Csütörtökön ugyanis élből fogalmazhatsz, s gondolkodás nélkül mondasz ki olyasmit, amit nagyon nem kéne. Biztosan megbánod, ha nem figyelsz tudatosan a szavaidra, a kommunikációdra. Szóval, bármit is mondanál, előtte néhány mély lélegzet, s máris higgadtabb leszel…

Bika

Bármire is adnál pénzt, csütörtökön legyél nagyon körültekintő és megfontolt. Gondold át többször is, tényleg segítesz-e, ha kölcsönt adsz. Nem biztos, hogy ez a legjobb megoldás az adott helyzetben, és veszteség is érhet, mert lehet, sosem látod viszont ezt az összeget…

Ikrek

Az egy dolog, hogy imádsz beszélgetni, és most egyébként is rózsaszínben látod a világot. De a fölösleges fecsegéssel, pletykával csak magadat hozod kellemetlen szituációba. Bármilyen feldobódott is vagy, ne legyél könnyelmű, s gondold át alaposan a szavaidat. A rád bízott titkokat pedig főként tilos továbbadni!

Rák

A legokosabb az lenne, ha csütörtökön a magad csendjében végeznéd a dolgaidat. Próbálj erőt venni magadon, és ne avatkozz senki beszélgetésébe, dolgába. Még ha jót is akarsz, most nem sülne el jól, bármit is mondasz. Egyszerűen csukd be a füledet, s élvezd a nyugalmat.

Oroszlán

Sokkal jobban érzed magad csütörtökön, mint az elmúlt napokban. Lélegezz fel szó szerint is, szellőztesd ki az otthonodat, az irodát és a fejedet. Ha lehet, tölts minél több időt a szabad levegőn. Ha teheted, dolgozhatsz a teraszon, az erkélyen. Jót tesz a frissesség a szellemednek, lelkednek, testednek egyaránt.

Szűz

Csütörtökön szinte biztosan lesz valaki a környezetedben, aki mindenért elégedetlen, semmi sem elég jó neki, s mérgezi a hangulatot. Nagyon bosszant a viselkedése, de próbáld elengedni a füled mellett. Arra főleg figyelj, ne ragadjon rád is a pesszimista hozzáállása, gondolkodása.

Mérleg

A közlekedésben legyél óvatosabb a szokottnál is csütörtökön. Jól tennéd, ha nem az autóban, a buszon vagy metrón telefonálnál. Egyrészt telefonálás közben kevésbé figyelsz a közlekedésre, másrészt senkinek sem kellene hallania mindazt, amiről a társaddal beszélsz. Sosem tudhatod, kinek “nagyobb a füle”…

Skorpió

Csütörtökön nagy szükséged lesz a toleranciádra. Többen is próbálnak majd kibillenteni a nyugalmadból, de ne add meg ezt a szívességet senkinek. Fogd fel a napot amolyan vizsgáztatásnak, amikor a feladat és a cél az, hogy megőrizd a békédet, nyugalmadat. Ugye, ötösre vizsgázol majd?

Nyilas

Rugalmatlanabb lehetsz ma a munkádban, pedig rád ez nem is igazán jellemző. Bármilyen feladatot kapsz, kezeld nyitottsággal, s ne ragadj le minden apróságon. Csak arra gondolj, hogy meg tudod csinálni – mint korábban bármikor. Figyeld magadat tudatosan, s amikor valamihez ragaszkodni akarsz, akkor kell váltanod!

Bak

Csütörtökön sokkal frissebbnek érezheted magadat – szellemi téren mindenképpen. Meglepően jól és gyorsan boldogulsz a munkáddal, amelynek köszönhetően az is lehetséges, jóval előbb végzel a feladatokkal, mint tervezted. Ha így lenne, mindenképpen sétálj a szabad levegőn délután. Persze, este is jót tesz egy kis mozgás.

Vízöntő

Okod sem lehet panaszra csütörtökön. Minden a kezedre játszik, jól érzed magad, s egyre pozitívabban látod a lehetőségeket. A nagy boldogságban te is mindig picit könnyelműbb lehetsz. Figyelj arra, hogy kinek mit és hogyan mondasz, és semmi esetre pletykáld ki a rád bízott információkat.

Halak

Bármi is nyomaszt, ideje elengedni az aggódást. Te is tudod, egyetlen lépést sem jutsz előre a szorongással, és a problémát inkább csak tetézed, mintsem megoldást találnál rá. Párodat is kiboríthatod a sopánkodással. Szóval, ideje a tettek mezejére lépni, és a kezedbe venni az életedet!


Forrás: nlcafe.hu

-FrissMédia