PUZZLE
Horoszkóp
#Horoszkóp
#2020.05.15
Napi horoszkóp 2020. május 15.: Pénteken minden jól megy
A napi horoszkóp szerint pénteken mindenkinek meglesz az oka a bizakodásra. Ez a nap ismét nagyon harmonikusnak, békésnek, érzelmesnek ígérkezik...

Kos

Ha alaposan körbe tekintesz a környezetedben, rájöhetsz, mennyire szerencsés vagy. Pénteken minden helyzetből a lehető legjobban jöhetsz ki. Mindenkivel könnyedén megtalálod a megfelelő hangot, a lelkesedésed pedig könnyedén átragad a többiekre. Ugye, hiszel magadban? S van is okod lelkesedni?

Bika

Sok minden eszedbe juthat a múltból. Nincs ezzel természetesen semmi probléma egészen addig, amíg az örömteli emlékeket eleveníted fel. Onnantól, hogy a fájdalmas eseményekre gondolsz, már inkább csak magadat bántod. Bocsáss meg minden múltbéli történést magadnak és másoknak is. A péntek kiváló nap ehhez.

Ikrek

Figyelj nagyon a szavakra pénteken. Könnyen kimondhatsz olyasmit, amivel megbántasz valakit. Viszont ez a másik ember biztosan nem hagyja annyiban, s máris vita, veszekedés pattanhat ki köztetek. Ez meg senkinek sem jó. Rajtad múlik, meg tudod-e előzni mindezt. Törekedj rá, így nem ronthatod el a hétvégédet.

Rák

Pénteken egészen jó a hangulatod. Lehet, hogy a hétvége közelsége teszi, de valójában minden okod megvan, hogy jól érezhesd magad. Szerencsére az aggódást is el tudtad engedni, melynek köszönhetően valósággal fellélegzel. Őrizd meg magadban ezt a tapasztalatot, s vedd elő, amikor ismét elöntene a félelem.

Oroszlán

Ha bárkivel félbe hagyott, le nem zárt ügyed van, érdemes azt végleg lezárnod, elintézned. Lehet ez egy múltbeli beszélgetés is, aminek sértődés lett a vége. Pénteken ismét felbukkanhat ez a valaki az életedben. Fogadd őt szeretettel, ha kell, kérd a bocsánatát, s beszélgessetek minél többet. Lélekemelő felismeréseket hoz neked.

Szűz

Bármit is kell megbeszélned, pénteken könnyedén intézheted el. A bolygók a kommunikáció mellett az ötletekben is támogatnak téged. Inspiráló és igazán kreatív beszélgetésben lehet részed, ami után hihetetlen elégedettséget érezhetsz. Rájössz, mennyi nagyszerű ember van körülötted.

Mérleg

Sokkal érzékenyebb leszel pénteken, mint máskor. Az viszont igazán örömteli hír, hogy családod, a munkatársad melletted állnak, pártfogolnak, segítenek téged. Ne lepődj meg, ha ez az önzetlenség könnyeket csal a szemedbe. Nem szégyen elérzékenyülni. Ha örömödben teszed, főleg nem...

Skorpió

Már az elmúlt napokban is egyre jobban érezted magad, de pénteken a jó kedvedet még inkább fokozhatod. Minden a kezedre játszik, hogy igazán örömteli és boldog nap elé nézhess. A feladatokat könnyedén letudhatod, délután, este pedig szánd az időt a kedvesedre.

Nyilas

Mindent könnyedén megbeszélhetsz a családdal. Ehhez semmi mást nem kell tenned, mint türelmesen meghallgatni őket, majd szeretettel mondd el a saját érveidet. S hogy képes is legyél mindezt tudatosan végigvinni, készülj fel előre magadban mindenre. Már amire lehetséges...

Bak

Szívesen idézel fel szép emlékeket a múltból. Ha kedved tartja, beszélgess a barátokkal, a pároddal például a tavalyi közös élményekről. S persze ötletelgethettek az idei nyári tervekről is közösen. Igaz, pontosan még nem tudni, mikortól szűnnek meg a korlátozó rendelkezések, de kicsit előretekinthettek az időben.

Vízöntő

Pénteken a saját tempódban végezheted a mára tervezett feladatokat. Mindennel elkészülsz, ami igazán örömmel tölti el a lelkedet. Azt is tudod, bármikor segítséget kérhetsz a környezetedtől. Érdemes kihasználnod, hogy most mindenki sokkal önzetlenebb, kedvesebb és előzékenyebb, mint máskor.

Halak

Érzékenyebb leszel pénteken, mint amilyen az elmúlt napokban voltál. Ilyenkor mindig nagyon jót tesz neked a víz, a fürdőzés. Készíts este illatos és finoman meleg vizet a kádba, s nyújtózz el a habokban. Olvasgathatsz, relaxáhatsz, vagy egyszerűen csak elmerülhetsz a saját gondolataidban. Jót fog tenni neked.

Forrás: nlcafe.hu

-FrissMédia-