PUZZLE
Horoszkóp
#horoszkóp
#napi horoszkóp
Miben érdemes újítanod? A horoszkóp ma ehhez ad segítséget- Horoszkóp 04.16.
Újdonságokra vágysz és arra, hogy minden máshogy történjen veled, mint eddig. Ehhez ugyanakkor tudatosan kell a megújulást választanod, és új szemmel, új szemlélettel tekinteni magadra, az életedre. Hogy miben érdemes megújulnod? A horoszkópban ma ehhez kapsz hasznos tippeket.

Kos

Eltévedtél az életedben, és olyan terepen jársz, amelyen nem szoktál. Ezen az új terepen érdemes sokkal óvatosabbnak lenned, és körültekintően megválasztani a harcaidat. Most nem alapozhatsz arra, hogy minden harcot megnyersz. Ebben újulj meg: keress magadnak új célokat!


Bika

Sokkal szétszórtabb vagy kedden, mint szeretnéd, vagy kényelmes lenne. A környezetednek is feltűnhet ez a szétszórtság, ami pedig azt jelenti, hogy érdemes időt szánnod, hogy összeszedd magadat. Ebben újulj meg: a naptáradat érdemes kicserélned vagy megújítanod.


Ikrek

Úgy érzed, mások nem veszik észre a nyilvánvaló és logikus összefüggéseket. Legalábbis erre következtetsz, hogy folyton tőled kérdezgetik, mit kell tenniük, és mi lenne a logikus lépés. Valóban. Ma élesebb a logikád, mint másoknak. Ebben újulj meg: a ruhatáradat dobd fel élénk tavaszi színekkel!


Rák

A családodban kezd megjelenni az ünnepi előkészület feszültsége, és most néhányan idegesebbek a szokottnál. Nem kell megnyugtatnod őket. Magadat kell megnyugtatnod, és függetlenítened a családi izgalmaktól, feszültségektől, az elvárásoktól. Ebben újulj meg: bocsáss meg egy családtagodnak!


Oroszlán

Nem vagy benne biztos, hogy jó döntést hoztál a múlt hét második felében. Talán hirtelen felindulásból kimondtál valamit, amit a legszívesebben visszaszívnál, de nem tudod, hogyan tehetnéd meg. Szerencsére kedden minden kapcsolatodat új alapokra helyezheted. Ebben újulj meg: a barátságaidat és a családi kapcsolataidat érdemes gyógyítanod.


Szűz

Egyszerre száz dologra kell figyelned kedden, és nem vagy benne biztos, hogy mindenre jut időd. Most fel kell pörögnöd, mert a húsvét előtti héten olyan gyorsan pörögnek az események, hogy alig leszel képes időben reagálni mindenre. Ebben újulj meg: most érdemes beiratkoznod egy tanfolyamra, képzésre!


Mérleg

Irányt tévesztesz kedden, és nem arra haladsz, amerre szeretnél. Ezt időben észre kell venned, és elegáns újratervezéssel visszakanyarodni a valódi irányhoz, a valódi célok felé. Tedd fel magadnak a kérdést: biztosan ezt akarom? Ebben újulj meg: új eszközökre van szükséged a párkapcsolati kommunikációban.


Skorpió

Nehezen viseled, ha valaki érezteti veled, hogy neki nem vagy elég jó. Ezen nincs is mit csodálkozni. Ugyanakkor azon elgondolkodhatnál, miért kapod ezt a visszajelzést. Nagyon valószínű, aki ezt mondja neked, valójában önmagával nem elégedett, és ezt vetíti rád. Ebben újulj meg: keress masszőrt, jógaoktatót, aki segít a tested gyógyításában!


Nyilas

Nehezen engeded el az aggódást egy munkahelyi helyzet miatt. Most az a legfontosabb, hogy megtaláld a támogatóidat, azokat az embereket, akik kiállnak melletted, és akik hozzád hasonlóan gondolkodnak a hivatásodról. Ebben újulj meg: keress új motivációt a munkádhoz!


Bak

Sokat segítenél magadnak, ha nem csak azt figyelnéd, neked mi a jó, de azt a kérdést is feltennéd, a többieknek mire van szükségük. Azzal, ha most másokra is figyelsz, csodákat tehetsz a többiek életében is. Ebben újulj meg: szánj több időt a családtagjaidra, főleg a gyerekekre.


Vízöntő

Valaki számára kemény dió vagy. Ő talán szeretne kedves lenni veled, de folyton elijeszted a túl határozott és célratörő kommunikációddal. Itt az ideje, hogy újra nyíltabban vállald az érzelmeidet, bátrabban beszélj a szíved vágyairól. Ebben újulj meg: a szóhasználatodat és a beszédtémáidat érdemes lecserélned mától.


Halak

Jó előérzeteid vannak kedden, amire valójában minden okod meg is van. Pontosan tudod és érzed, hamarosan felszabadultabb, szabadabb és lazább lehetsz. Ma még kicsit koncentrálnod kell, még érdemes összeszedettnek lenned. Ebben újulj meg: szavazz bizalmat valakinek, akiben korábban nem mertél megbízni!


-Friss Média-

Forrás: www.nlcafe.hu