AKTUÁLIS
#Mesés Advent Kisvárdán
#karácsony
#mese
Mesés Advent Kisvárdán: Didergő király
Kiskoromban mindig szépen hullott a hó. Emiatt szerettem annyira a karácsonyt. Minden csupa fehér, hideg, de valójában minden csupa szeretet is - írja Horváth Imre.

A karácsony a boldogságról és a szeretetről szól. Csodálatos varázsa van a karácsony éjszakának! A felnőttek ismét boldog gyermekek lesznek. Ilyenkor én is szeretném átölelni az unokáimat úgy, hogy az érzés elkísérhessen hosszú hetekig még. Nagy a távolság köztünk, keveset látom őket, ezért akik olyan szerencsések, hogy együtt élhetnek velük, minden nap éreztessék szeretetüket.

Milyen jó is, ha valaki tényleg a szemedbe mondja, hogy szeret, hogy fontos vagy neki! Milyen jó az is, ha megköszönjük a másiknak, hogy van, hogy ő van, és milyen jó érzés belefeledkezni a mosolyokba, a kézfogásba, ölelésbe!

És milyen jó lenne, ha nem csak ez az ünnep szólna a szeretetről, a szeretni akarásról, az odafigyelésről, hanem minden nap! Minden nap, amikor felkelsz, amikor megiszod a kávéd, reggelizel, éled azt, ami ma van, és este hálát adsz mindenért.