18 FIGYELEM!
Ez a tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek kiskorúakra károsak lehetnek.
Ha ön elmúlt 18 éves, kattintson az "Elmúltam 18 éves" gombra és a tartalom elérhető lesz.
Elmúltam 18 éves Nem múltam el 18 éves
KÉK FÉNY
#baleset
Meggyanúsították azt a 24 éves nőt, aki egy kétgyermekes édesanya halálát okozhatta
​Ez év március végén, húsvét előtt egy 37 éves édesanya két gyermekével gépkocsival haladt szabályosan Nagyecsed felé, amikor beléjük rohant egy 24 éves nő a gépkocsijával.

Az édesanya, aki a nagymamájától autózott Nagyecsed irányába két gyermekével, soha nem ért haza. Gyermekei élete csak a gondos, felelősségteljes döntésnek köszönhető, használták a gyereküléseket.

A 24 éves nő elvesztve a gépkocsi feletti uralmát, áttért a menetirány szerinti ellentétes oldalra és ott letarolta a szabályosan közlekedő gépkocsit. Mint kiderült, a nő az ütközés előtt több, mint 100 Kilométer / óra sebességgel közlekedett. A kanyarból kiérve elvesztette a gépjárműve felett az irányítást. Először egy BMW terepjáróval ütközött, aminek a visszapillantó tükre tört le, ezt követően kacsázva átsodródott a szabályosan közlekedő gépkocsi sávjába és ott letarolta azt. Az ütközés erejétől mindkét gépkocsi lesodródott az útról.

A baleset jó látási és útviszonyok közt történt. A baleset a szakértő szerint egyértelműen a fiatal nő hibájából, az eltúlzott sebességből adódott. A rendőrség a fiatal nőt halálos közúti baleset gondatlan okozásával gyanúsította meg. A nő a gyanúsítás ellen nem tett panaszt, azonban vallomást sem tett.

A balesetet okozó nő akár öt év börtönt is kaphat.