PUZZLE
Életmód
Már 39 üzletet nyitott a magyar drogériadiszkont
Tiszaföldváron várja a vásárlókat a Dél-100 Kft. legújabb plusmarket boltja.

Az újonnan nyitott üzlettel együtt a jövőre 10 éves plusmarket immár 33 településen 39 üzletben várja vásárlóit. A drogéria-diszkont lánc több, mint 10.000 féle terméket kínál boltjaiban, az új egységgel kiegészülve összesen csaknem 8000 négyzetméteren.

A plusmarket tartósan alacsony fogyasztói árakat, széles választékot, több, mint 10.000 árucikket, széles és mély vegyiáru választékot kínál a háztartási papíráru, alapvető és reform élelmiszer, valamint a háztartási iparcikkek mellett, legtöbb üzletében 200 négyzetméter feletti bolti eladótéren.

Az egyes kategóriák széles választékában helyet kapnak a minőségi tömegtermékek csakúgy, mint a csúcstermékek.

„A plusmarket 12 termékkategóriában kínál terméket vásárlóinak. Fontosnak tartjuk, hogy boltjainkban mindenki megtalálja az igényeinek megfelelő választékot, legyen szó akár hétköznapi árucikkekről, akár nagy márkák termékeiről. Kínálatunkat vevőink igényeihez igazítjuk, így megkönnyítve számukra a bevásárlást” – mondta el Dobi István a plusmarket franchise üzletlánc többségi tulajdonosa az üzlet megnyitóján. „Célunk, hogy nem csak kínálatunkkal, de magas színvonalú szolgáltatásainkkal is segítsük vásárlóink mindennapjait.”

Az üzlet vásárlóit különleges akciókkal is várják a nyitási héten.

- FrissMédia -