AKTUÁLIS
#Finna-Med
#magánklinika
#Seszták Miklós
#Szabó Tünde
Magánklinikát adtak át Nyíregyházán
A Finna-Med Klinikát három évvel ezelőtt álmodta,- és idén nyáron valósította meg dr. Finna Péter fül-orr-gégész szakorvos azzal a céllal, hogy kollégáival magas szakmai színvonalat képviselve, modern és otthonos környezetben gyógyíthassák betegeiket.

A nyíregyházi magánklinikát ma adta át ünnepélyesen rendeltetésének Szabó Tünde (Fidesz-KDNP) sportért felelős államtitkár, Seszták Miklós (Fidesz-KDNP) nemzeti fejlesztési miniszter és Kovács Ferenc, a megyeszékhely kormánypárti polgármestere.

„Örömmel tölt el, hogy ismét egy nagyszabású fejlesztés miatt jöhettem szülővárosomba, mely töretlenül és sikeresen halad előre a folyamatos fejlődés útján. Ezen az úton már elmondható, hogy a régió egészségügyi központjává is vált. Bízom benne, hogy az itt dolgozók és az itt kezeltek harmóniában együttműködve, sikeresen, a betegek meggyógyulva, vagy éppen új életeket adva őrzik létünk legnagyobb ajándékát, az egészséget!” - mondta köszöntőjében Szabó Tünde.

A Finna-Med Klinikát a mai kornak megfelelően, a legmodernebb orvosi eszközökkel szerelték fel, az ultrahang, a CT, vagy a lézeres beavatkozások mellett például 5D-s babamozi szolgáltatást is nyújtanak. Jelenleg több szakmacsoportban, mint fül-orr-gégészet; szülészet-nőgyógyászat; bőrgyógyászat; gasztroenterológia; belgyógyászat, endokrinológia; immunológia; diabetiológia; szemészet; fogászat; dentoalveoralis sebészet; és urológia nyújtanak szolgáltatásokat.
„Klinikánk a jövőben tovább bővül és szülőszoba, egynapos,-és plasztikai sebészet; pulmonológia, onkológia, érsebészet, kardiológia és neonatológia szakterületekkel egészül ki – adott tájékoztatást Finna doktor, kiemelve, hogy a klinikán az egészségen túl első helyen áll a kényelem: a magánkórház pácienseit exkluzív környezet és szakértő ellátás fogadja.

Finna Péter (bal szélen) feleségével és Seszták Miklós. - Fotó: Szabó Sándor

„A Finna-Med klinika létrejötte igazi sikertörténet. Megálmodója és megvalósítója egy elhívatott és szakmailag elismert, a betegei körében közszeretetnek örvendő orvos, dr. Finna Péter, aki olyan szakembergárdát gyűjtött maga köré, amelynek minden tagja már bizonyított. Bizonyítottak a szakmájukban, hivatásukban és azzal is, hogy mélységes emberszeretettel fordulnak a pácienseik felé.” - mondta átadó beszédének elején a nemzeti fejlesztési miniszter, majd mindenki elé példának állítva ezt a sikertörténetet is hangsúlyozta a jelen lévőknek, hogy mindenki merjen nagyot álmodni, egy picit a lehetetlenben is gondolkodni, mert ahogyan Mohammed Ali fogalmazott: „...A lehetetlen lehetőség. A lehetetlen múló pillanat. A lehetetlen nem létezik.” - zárta szavait Seszták Miklós, aki egyben gratulált és sok sikert kívánt a kiváló orvosi teamnek, a betegellátást biztosító személyzetnek, és természetesen a klinika mozgatórugójának, Finna Péternek.

A klinika a megyei kórházzal fog együttműködni a nyíregyháziak és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyeiek egészségmegőrzésének és gyógyításának érdekében. A fejlesztésnek köszönhetően az itt élők színvonalas ellátáshoz jutnak, gyorsabban gyógyulnak és több időt töltenek egészségben. A Finna-Med klinika kiváló és felkészült szakember gárdája magas szakmai színvonalat képviselve, a legmodernebb orvosi eszközökkel, esztétikus és otthonos környezetben gyógyít.

A fejlesztéssel Szabolcs-Szatmár-Bereg megye gazdasági szempontból is nyert: nemcsak új munkahelyeket teremtettek, hanem javul az egész régió versenyképessége is.

- Friss Média/DéGé -

fotók: Szabó Sándor