KULTÚRA
Programok
Közel 500 fellépő és sztárvendégek a beteg gyermekekért!
12. éve már, hogy a tavasz a szeretet és összefogás jegyében kezdődik Kisvárdán! Március 22-én újra egy emberként fognak össze a Kisvárdán és térségében élők, hogy a Szeretet Hatalma Alapítvány által szervezett Szeretet Gálán a fellépők produkcióikkal, a közönség és a támogatók pedig a jegyek megvásárlásával segítsenek a daganatos gyerekeknek és családjaiknak.

Az év és a megye egyik legnagyobb fellépő-létszámú és mindig telt házas közönségű gálaműsorában a vers,-a próza,-a zene és a tánc egyaránt jelen lesz a Városi Tornacsarnok küzdőterén létrejött alkalmi színpadon.

A 17.00 órakor kezdődő jótékonysági esten fellép Kisvárda óvodás,-általános iskolás,-gimnazista és felnőtt ifjúsága, meghívott településként pedig Fényeslitke Község Önkormányzatának Műkedvelő Csoportja.

Az idei Szeretet Gála sztárvendégei, Gubik Petra és Dolhai Attila színész-énekesek, akik mindketten ajaki születésűként és jelentős kisvárdai kötődéssel a múltjukban (és jelenükben) szinte hazajönnek jótékonykodni a beteg gyermekekért.

Jegyek – és támogatójegyek – 1.000 forintos egységáron kaphatóak a Városi Tornacsarnokban, minden kisvárdai oktatási intézményben, illetve a Szeretet Hatalma Alapítvány székhelyén, Kisvárdán, a Csillag út 29/6. szám alatt.


Találkozzunk március 22-én pénteken, 17.00 órakor
a Városi Tornacsarnokban,
a XII. Szeretet Gálán!

A Szeretet Hatalma Alapítvány kuratóriumi tagjai:
dr. Bíró Marianna, Csubák István, dr. Kiséry-Harcsa Anita,
Pekó Lászlóné, Rabb Éva, Tarapcsák Zsolt, dr. Novák Béláné