PUZZLE
Bulvár hírek
#lövöldözés
#kórház
#Chicago
Kórházi lövöldözés - egy doktornő, egy gyógyszerész és egy rendőr az áldozat
Egy orvos, egy frissen végzett gyógyszerész és egy rendőr vesztette életét, amikor egy férfi lövöldözni kezdett Chicago egyik kórházában. Mindannyian fiatalok voltak.

A lövöldöző összevitatkozott a kórház előtt volt kedvesével, az egyik doktornővel. Aztán lelőtte a nőt és másokat is célba vett. Végül maga is meghalt - az egyelőre még nem világos, hogy a rendőrök lőtték-e le vagy önkezével vetett véget életének. Rahm Emmanuel polgármester arról beszélt, hogy a gonosz támadás megrázta a várost. Az áldozatok mindannyian a dolgukat végezték, azt tették, amit szerettek.

A veszekedés a kórház parkolójában kezdődött, helyi idő szerint kora délután. Amikor a doktornő egyik barátja megpróbált közbelépni, a támadó felhúzta az ingét és elővett egy pisztolyt. Lőtt, a doktornő a földre került, ekkor fölé állt és még háromszor belelőtt. Aztán bement az épületbe, ahol találomra lövöldözött tovább. Megölt egy fiatal gyógyszerésznőt, aki éppen a mozgólépcsőről lépett le. Addigra már a rendőrök is ott voltak, közülük került ki a harmadik, 28 éves áldozat. Egy másik rendőrnek a pisztolytáskája mentette meg az életét, az fogta fel a golyót.