PUZZLE
Horoszkóp
#napi horoszkóp
#2019.06.20.
Klónozni kellene magadat csütörtökön- Horoszkóp 06.20.
Csütörtökön egyszerre két helyen kellene lenned, és legalább két dologgal foglalkoznod. Persze ma sem vagy képes klónozni magadat, így előbb-utóbb döntened kell. A horoszkóp szerint a fontosság szerint cselekedj.

Kos

Szétfeszít a gondolat, hogy nem voltál korrekt valakivel. A csütörtök tökéletes alkalom a bocsánatkérésre és a tévedések kijavítására. Ha pedig erre nincs módod, mert évekkel ezelőtt hoztál rossz döntést, ma figyelj, hogy legyél mindenkivel nagyon kedves és türelmes.

Bika

Úgy érzed magad, mint akiről megfeledkeztek, és attól félsz, már egyáltalán nem kapsz meg valamit, amire nagyon vágysz. Olyan ez, mintha karácsony estéjén nem kaptál volna ajándékot kiskorodban. Az ég ajándékai valójában karnyújtásnyira várnak rád, csak át kellene venned őket.

Ikrek

Nem szabad a világot kettéosztanod jókra és rosszakra, támogatókra és ellenségekre. Amíg ezt teszed, nem veszed észre, hogy valójában mindenki bonyolult és árnyalt személyiség. Valójában mindenkiben ott laknak a negatív és a pozitív erők is. Rombolni éppúgy tudunk, mint építeni. Ezek az erők benned is ott vannak.

Rák

Érdekes helyzetbe kerülsz csütörtökön. Ma nem vagy benne biztos, hogy te vagy a megfelelő ember egy feladatra, mégis igent akarsz rá mondani. A legszívesebben lecsapnál a lehetőségre, és akár erővel is megszereznéd magadnak. Ha nem vagy benne biztos, hogy belenősz a feladatba, inkább engedd el.

Oroszlán

Valaki berobban az életedbe, és szinte egy perc alatt felforgatja azt. Könnyen lehet, korábban már találkoztatok, de akkor még nem figyeltetek fel egymásra. Csütörtökön mindketten kiszúrjátok egymást, és mindketten felfigyeltek a másikra. Most érdemes nyitnotok egymás felé.

Szűz

Szeretnéd bebizonyítani, hogy igazad van, és nem veszed észre, hogy egyáltalán nem is kérdés, hogy igazad van-e. Valójában egyáltalán nem kérdés, kinek van igaza ebben a helyzetben. A kérdés, ki tud higgadtan, okosan, intelligensen viselkedni ebben a helyzetben. Ez egy észjátszma, amit az okosabb nyer meg.

Mérleg

Úgy szeretnél belelátni valaki más fejébe. Úgy szeretnéd tudni, mit, miért és hogyan csinál. Talán azt hiszed, ha másoktól elleshetsz néhány ötletet, akkor előrébb jutsz. Igazság szerint akkor jutsz előre, akkor jutsz a legmesszebb, ha egyedi önmagad mersz lenni.

Skorpió

Az üres fenyegetőzésnek nincs semmi értelme, és ez nemcsak mára igaz, de az életed minden egyes napjára is. Ma azonban mégis azon gondolkozol, valakinél üres fenyegetőzéssel szerzel előnyöket. Ez bizony nem fog menni. Ha nem vagy benne biztos, hogy meg is teszed, amit mondasz, inkább ne mondd.

Nyilas

Átalakító erejű nap a mai. Estére talán már nem is ugyanazok lesznek az alapvetések az életedben, mint amik voltak reggel. Egyfajta erőörvény söpör végig az életeden. Ha szeretnél megszabadulni egy rossz szokásodtól, egyszerűen csak ereszd bele ebbe az örvénybe, és hagyd, hogy elvigye, feloldja és megsemmisítse azt.

Bak

Ideje lenne megengedned magadnak a lazítást. A csütörtök is az a nap, amikor azzal jársz a legjobban, ha elengeded magad, és nem ragaszkodsz túl mereven az elképzeléseidhez. Életed csónakja a lehető legjobb irányban halad, de csak akkor, ha az áramlásra, az élet kreatív energiaáradatára bízod magadat.

Vízöntő

Az elengedést gyakorolod egész nap. Most el kell engedned az aggodalmaidat, a félelmeidet, és az akarásodat is. Hogy akkor mi marad? A legfontosabbak: az ösztöneid és az a képességed, hogy a jég hátán is megélsz. Ez pont elég lesz, hogy a nap végén te legyél a győztes.

Halak

Sokan vannak, akik a bölcsességedből táplálkoznak. Sokan vannak, akik abból merítenek erőt, hogy te mindig higgadt maradsz, és mindig tudod, mit kell mondanod. Ők lesznek azok, akik a legjobban meglepődnek, amikor elveszíted a fejedet. Ők lesznek, akik jobban megijednek, mint te magad.

-Friss Média-

Forrás:www.nlcafe.hu