KULTÚRA
Programok
#Brevis
#Kisvárda
#Támogatás
#Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt.
#Segítő Kéz az Elesettekért Alapítvány
#koncert
#ingyenes
Kisvárdán a Brevis énekegyüttes!
Hét fiatal és tehetséges énekesből álló acappella együttes, amely az éneklés kedvességét és harmóniáját, a zenei ízlés eklektikusságát és kifinomultságát, a színpadi előadás magas fokú professzionalizmusát is ötvözi.

A csoport repertoárja több száz különböző művet tartalmaz, amelyek többsége csak a "Brevis" énekegyüttes előadásában hallható. Az évek során nemcsak a különböző stílusokat sikerült ötvözniük - a szakrális zenétől a klasszikus zenéig, az autentikus ukrán népdaloktól a jazzig -, hanem hihetetlen és lenyűgöző színpadi csodákat is sikerült létrehozniuk.

A zenekar a közelmúltban többek között olyan országokban lépett fel külföldön, mint Ausztria, Németország, Szlovénia, Franciaország és Lettország.

A kisvárdai koncert programja a "Carpathian Winter Story" egy hihetetlen zenei előadás, amely az első perctől kezdve lenyűgöz. A többszólamúság szépsége a hang- és vizuális effektekkel kombinálva teszi ezt a programot igazán különlegessé és felejthetetlenné.

A „Brevis” énekegyüttes koncertje a Segítő Kéz az Elesetteknek Alapítvány szervezésével a Bethlen Gábor Alapkezelő Nonprofit Zrt. támogatásával jön létre, december 11-én vasárnap, a 16.00 órakor kezdődő városi adventi gyertyagyújtási ünnepség keretében lesz hallható és látható INGYENESEN, a főtéri színpadon.

SZERETETTEL VÁRUNK MINDENKIT!

-Fiss Média-