SPORT
Kisvárdai ultisok az országos elődöntőben
Lassan végéhez közeledik az ultisok idénye. Ebben az évben minden eddiginél nagyobb volt a küzdelem a továbbjutó helyekért, hiszen ebben az évben először mindhárom versenyágazatban bekapcsolódtak a versenyzésbe a Dunántúlról érkező egyesületek játékosai is.

A Sport Ulti döntőjébe - amelynek helyszíne már 8. egymást követő alkalommal Kisvárda lesz - 6 régiós verseny után lehetett kivívni a továbbjutást, ami városunkból Daróczi Györgynek és Mészáros Károlynak sikerült.

Sárospatakra a régiós döntőbe 7 kisvárdai versenyző kvalifikálta magát, és öten értek el értékelhető eredményt. Bacskai Gyula, Szabó Bertalan és Pajics Zvezdan ezúttal ha kevéssel is, de lemaradtak az országos elődöntőről, de Kovács Zoltán a 11., Mészáros Károly pedig a 4., helyen kivívta a szereplés jogát a Budapesten, október 6-án rendezendő elődöntőben.

Az már korábban eldőlt, hogy a tavaly országos bajnoki címet szerző Mészáros Károly-Dienes János-Kovács Zoltán összetételű csapat idén is a döntő szereplője lesz a 3 fős csapatokat felvonultató csapatbajnokságban.

-Friss Média-