SPORT
Labdarúgás
Kisvárda - Debrecen: 2-2
​Az első félidőben a Kisvárda már rögtön eldönthette volna a meccset, annyi helyzete volt, de minden kimaradt. A második félidőben a semmiből szereztek vezetést.

Camaj jobb oldalon egy már látszólag elvesztett labdának ment utána. A védő megpróbálta kiengedni az alapvonal és a 16-os sarkánál a labdát, de ez nem sikerült. Camaj megszerezte, majd a Debrecen játékosa lerántotta. 11-es. A büntetőt Camaj a bal sarokba rúgta.

Ezzel sokáig vezetett a Kisvárda. A 84. percben Dzsudzsák először ballal rálőtte, amit még ki tudott védeni a kapus, az ismétlést azonban Dzsudzsák a hálóba rúgta. Az egykori legenda, aki a Debrecenben még most is néha-néha megvillan, a mai meccsen a régi formáját felidézve játszott. Rendkívül sokat futott, szépen megjátszotta a labdákat és volt ballal egy kapás-lövése, amit tisztázott a Kisvárda kapusa. Az, hogy a vége döntetlen lett, az jórészt neki köszönhető.

Egy-egy után egy perc sem telt el, amikor egy csínbe adott labdát be tudott ívelni a Kisvárda jobboldali középpályása, majd Makowski, a Bumba helyére igazolt támadó egy felhő fejessel bevette a jobb felső sarkot. Éppen hogy csak bele tudott fejelni, de ettől olyan ívet kapott a labda, hogy nem tudott a kapus hárítani. 2-1-

A hosszabbítás utolsó percéig még próbálkozott a Debrecen, de úgy tűnt, hogy a Kisvárda már megnyerte ezt a meccset, amikor nagyjábül 10 másodperccel a vége előtt kitámadott a Kisvárda, hogy mégegy gólt szerezzen. A debreceniek egy ellentámadásból úgy szereztek gólt, hogy két támadójuk közül egyedül Báránynak volt esélye jobb oldalt a labdát megjátszani, de a védő nem volt elég határozott, a kapus pedig benézte. Így 12 méterről nagyjából a debreceni játékos a kapufa érintésével be tudta rúgni az egyenlítő gólt. Ezzel vége is lett a meccsnek, Kisvárda-Debrecen: 2-2.

A végén lehet, jobb lett volna inkább 10 emberrel védekezni.