KÉK FÉNY
#Gégény
#autótűz
Kiégett egy autó Gégénynél
Egy személygépkocsi égett teljes terjedelmében Gégény külterületén pénteken. A tüzet a kisvárdai hivatásos tűzoltók oltották el kettő gyorssugár segítségével - tájékoztatta portálunkat Dudás Szilvia.

A katasztrófavédelem szóvivője a fenti eseten kívül több tűzesetről is írt közleményében. E szerint, berendezési tárgyak és a tetőszerkezet égett egy lakóházzal egybeépített melléképületben Kálmánházán a Rákóczi utcában péntek délelőtt. A tűzesethez a nyíregyházi hivatásos tűzoltók vonultak, akik kettő gyorssugárral a tüzet eloltották. A tűz a lakóházra nem terjedt tovább, személyi sérülés nem történt.

Melléképület és a mellette lévő farakás égett teljes terjedelmében pénteken délelőtt Nyíregyházán, a Deák Ferenc utcában. A helyszínre a nyíregyházi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik kettő gyorssugárral határolták körül és oltották el a tüzet. Az épületből egy 11,5 kilogrammos gázpalackot is kihoztak a beavatkozók. Az eset során személyi sérülés nem történt.

Uszkán a Fő utcában családi ház kéményében lerakódott korom égett. A fehérgyarmati hivatásos tűzoltókat riasztották a tűzesethez, akik kéziszerszámokkal avatkoztak be. Személyi sérülés nem történt.