SPORT
Labdarúgás
#labdrúgás
#Kecskéd
Kétszámjegyű győzelem Kecskéden
Kényelmesen, 10-0-ra nyert a Kisvárda Kecskéden a magyar kupában. A helybéliek nagyon várták a találkozót, amely gólzáport hozott. Köszönjük az információkat a helyi csapat Facebook-oldalának.

1979-ben járt utoljára NB I-es csapat Kecskéden tétmérkőzésen. Akkor is magyar kupa mérkőzést rendeztek. A Dunaújváros 2-0-ra nyert a hazaiak ellen, akik akkor még a járási bajnokságban vitézkedtek. Ezúttal a Kisvárda érkezett a dunántúli városba. A piros-fehérek természetesen esélyesek voltak, hiszen a Kecskéd KSK a megyei I-ben szerepel.

A meccs előtt persze izgultunk, különösen a helybéliek, hiszen örömmel írták ki Facebook-oldalukra, hogy mindenkinek negatív lett a vírustesztje. Nagy szó ez a mostani időkben, a DVTK vendégszereplését például szombat délben mondták el pozitív esetek miatt.

A kecskédiek végül is 10 góllal a hálójukban tudták le a meccset, ami számukra nem lehetett annyira örömteli, de a Facebook-oldaluk kezelője készségesen küldött nekünk fotókat és persze az eredményt is. Köszönjük neki!