KÉK FÉNY
Kedden emberrablási ügyben állt volna bíróság elé a kegyetlen kemecsei bántalmazó
Mint írtuk, Kemecsén szombaton este a magyar kriminalisztika történetének egyik legdurvább nőbántalmazását követték el. A gyanú szerint Gabriellának puszta kézzel nyomta ki mindkét szemét a volt élettársa. Gyöngyösi Attila előkerítése érdekében a rendőrség hajtóvadászatot indított. A lány családja arra kér mindenkit, hogy, aki látta a feltételezett elkövetőt, haladéktalanul szóljon a rendőröknek.

A hencidai férfinak többször is meggyűlt a baja a hatóságokkal, 2016-ban egy 16 éves lányt rabolt el, több erőszakos cselekmény is van a bűnlajstromában. 2021 februárjában Gabriellát is elrabolta, késsel fenyegette, majd a hencidai házban fogva tartotta. Akkor Gabriellát nagyobbik bátyja és egy barát mentette ki. Mint mondták, Attila akkor is fenyegette őket. A rendőrség végül vádemelési javaslattal zárta le az ügyet. A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei főügyészség Gyöngyösi Attila ügyében személyi szabadság megsértése miatt 5 év letöltendő börtönbüntetést indítványozott.

Az ügy tárgyalása előkészítő ülés keretében, kedden kezdődött volna a Nyíregyházi Törvényszéken. A férfi szabadlábon védekezett, mivel a sértett, Gabriella visszavonta a feljelentést.

Gabriella testvérének elmondása szerint, Attila folyamatosan fenyegette a családot és Gabriellát. A fenyegetés és a nyomásgyakorlás miatt végül Gabriella visszavonta a feljelentést.

Nagy valószínűséggel Attila még jobban akarta presszionálni a lányt a közelgő tárgyalás előtt. Szombaton azonban Gabriella valószínűleg megértette, hogy egy mindenre elszánt kegyetlen emberbe volt szerelmes egykor, és elképzelhető, hogy Attilára nézve terhelő vallomást akart tenni a tárgyaláson.

Gabriella szombattól soha nem láthatja négy éves kislányát, Attila puszta kézzel fosztotta meg a lányt az egyik legfontosabb érzékszervétől.

Tettét követően Attila elmenekült a helyszínről azzal a férfival együtt, aki Hencidából kocsival fuvarozta Kemecsére, pont úgy, mint egy éve, Gabriella elrablásakor. Gyurit a rendőrök a kemecsei állomáson elfogták, a fekete Mercedest Nyírturán egy presszó előtt Gabriella családja találta meg. A gépkocsit bűnjelként végül a rendőrség lefoglalta és vasárnap elszállította.

Gyöngyösi Attila közösségi oldalán 2021 decemberében, a későbbi történések ismeretében megdöbbentő poszt olvasható: "Akinek idén szúrtam a szemét, jövőre ki is nyomom..."

- FrissMédia -