SPORT
#nb 1
#kisvárda
Kassai Viktor telt ház előtt fújja a sípot a Kisvárda-Mezőkövesd összecsapáson
Három hét pihenő után újra NB I-es összecsapást vezet a játékvezető.

Kassai Viktor legutóbb április 27-én, a 30. fordulóban vezetett az élvonalban, akkor azonban óriásit hibázott, miután a MOL Vidi FC számára büntetőt ítélt, pedig a szabálytalanság a tizenhatoson kívül történt. A legismertebb magyar játékvezető azóta megfordult az NB II-ben és a szaúdi bajnokságban is, ezúttal pedig Kisvárdára látogat, ahol a kiesés ellen küzdő szabolcsi csapat a Mezőkövesdet fogadja – írja a csakafoci.hu

A mai mérkőzés tartalékjátékvezetője, Csatári Tibor, míg asszisztensek Ring György, valamint Albert István tevékenykedik. Az alapvonalnál Farkas Ádám, valamint Csonka Bence őrködik.

Eddig 34 gól

A hazacsapat az eddigi fordulókban összesen harmincnégyszer talált az ellenfél hálójába, ebből Horváth Zoltánnak 9, Grozavnak 5, Ilicnek 4, míg Vári Barnabásnak 3 gól köszönhetünk. Kétgólosok: Jefferson, Marcolini, valamint Stavros. Az egygólosok mezőnyében sorakozik Anton, Bohdan, Gosztony, Likianchuk, Matija és Seco.

Minden jegy elkelt a mai mérkőzésre, így akinek nincs érvényes belépőjegye az el se induljon a mai sorsdöntő összecsapásra. Az M4 Sport az MTK és a Honvéd összecsapását közvetíti élőben, a többi meccs az m4sport.hu oldalon lesz követhető, míg a Kossuth Rádióban a találkozók hajrájáról, 18.30-tól a Körkapcsolásban közvetítenek.