KULTÚRA
Programok
#gyermeknap
#gyermek
#kisvárdai programok
Jó lesz gyermeknek lenni Kisvárdán
„Miénk itt a tér” címmel, mesébe illő látvány és hangulat fogadja majd a kicsiket és nagyokat egyaránt május 27-én vasárnap Kisvárdán, a Flórián téren.

Kisvárda Város Önkormányzata gyermeknap alkalmából, délelőtt kilenc órától délután négy óráig, számtalan ingyenes programmal és szabadtéri játékkal kedveskedik a nap ünnepeltjeinek, a gyerekeknek.

Egész nap ingyenesen igénybe vehetőek az ugrálóvárak, a trambulin, az arc,-és lufifestés, a városnéző kisvonat, illetve kipróbálható a Segway. Lesz gyermek kerékpáros ügyességi pálya, tűzoltó,-és rendőrautó bemutató, lufihajtogató bohóc, népi játszótér, illetve csákó hajtogatás, zászló festés és egyéb érdekességek előadásokkal tarkítva, ez utóbbi a Kisvárdai Huszár Bandérium közreműködésével. Egész napos térzene mellett, látványos Lesz Feszt-Parádé, de még szabadtéri társastánc-tanítás is színesíti a programot Magyar Dávid táncpedagógus segítségével.

10.30-kor ingyenes bábszínházi előadás lesz a Művészetek Háza színháztermében, ahol Mosó Masa mosodájában mesélik el Sompolygó, a kedves rókalány csodálatos történetét, melyből megtudhatjuk, hogyan jutott el a Kerek Erdőből az Óperenciás Tengeren át a Mesék Országútján az Aranyvárosba.

„Édesapaként jól tudom, hogy egy családban minden nap a gyermek az első. Városvezetőként pedig, munkatársaimmal és a programjaink közreműködőivel célom, hogy ez a nap Kisvárdán is színes, örömteli és élményekkel gazdag legyen!” - mondta Leleszi Tibor, kisvárdai polgármester, invitálva minden városlakót és ide érkező vendéget, gyerekeket, családokat, a nemzetközi gyermeknap alkalmából szervezett, egész napos programkavalkádra.

- Friss Média -