PUZZLE
Bulvár hírek
#válás
#házasság
#Janet Jackson
#Wissam Al Mana
Janet Jackson ki sem tehette otthonról a lábát - emiatt válik katari milliárdos férjétől
A kulturális különbségek öt év után szétszakították az újdonsült szülőket.

A hétvégén kiderült, hogy Janet Jackson és férje, a katari milliárdos, Wissam Al Mana öt évnyi házasság után külön utakon folytatják. A popsztár, aki idén januárban adott életet első közös gyermeküknek Londonban neveli tovább a kis Eissát, Wissam pedig New York és Katar között ingázik majd üzleti ügyei miatt.

A miértekre egyelőre még nincsen válasz, de az ismerősök két részre szakadtak az okokat illetően. Sokan a kulturális különbségeket okolják, a párt az sem tudta együtt tartani, hogy Janet állítólag áttért az iszlám vallásra.

Janet Jackson és Al Mana. Fotó: Rex Features

Janet Jackson és Wissam Al Mana. Fotó: Rex Features

Mások véleménye egy kicsit komorabb képet fest a pár házasságáról, szerintük Wissam túlságosan is át akarta formálni feleségét. Beleszólt a koncertjeibe, szülése óta nem hagyhatta el a házát, gyakorlatilag otthona rabjává vált és nem egyeztek kisfiuk nevelési elveiben sem. Az énekesnő állítólag nagyon sokat hízott, melyért nem csak a terhessége, de túlságosan is óvó férje is okolható. Egyelőre még egyik fél sem adta be a válási papírokat, de házassági szerződésük szerint, ha öt év után emellett döntenek, akkor Wissam óriási vagyonából 400 millió font jár Janetnek, ami az éppen eltelt öt évet figyelembe véve érdekes információ.

A popsztárnak ez lesz a harmadik válása, korábban kilenc évig René Elizondo Jr., előtte pedig mindössze 1 évig James DeBarge felesége volt.


Forrás: hirado.hu

-Friss Média-