KULTÚRA
Programok
#Kisvárda
#korcsolya
#sziget
Ismét Kori Sziget Kisvárdán, dupla területen - videó
Gyakorlatilag minden készen áll, hogy Kisvárdán a Kori Sziget ismét a csúszás és a korcsolyázás szerelmeseinek feledhetetlen napokat nyújtson. Nagyobb, szebb és jobb pálya, kibővített szolgáltatások, amit a szervezők ígérnek - körülnéztünk.

Annyira jól működött a jégpálya 2017-ben, hogy 2018-ra egy bővített pályát építettek fel. Egész pontosan 675 négyzetméter áll rendelkezésre ( 2017-ben 300 négyzetméter állt rendelkezésre) a korcsolyázáshoz. A programkínálat ismét színesnek ígérkezik, miközben a családi kikapcsolásra is igen nagy hangsúlyt fektetnek az üzemeltetők, így még több lehetőséget kínál a tartalmas téli szórakozáshoz.

2017-ben valóban minden korosztály számára igazi meglepetés volt a kisvárdai jégpálya, ki sem bizonyíthatná jobban, mint egy hetvenes éveiben járó „jégtáncos", aki eddig, ha korcsolyázni akart, több tíz kilométert utazhatott szeretett sportja miatt. A férfi szinte együtt élt a kisvárdai koripályával, gyermekeket tanított korcsolyázni, korcsolyákat élezett és még egy jégtánc-kűrt is bemutatott mindenki nagy meglepetésére.

2018-ban azon túl, hogy dupla jégfelület hizlalása kezdődött meg, új korcsolyákat is beszereztek az üzemeltetők a bérléshez.

Amennyiben minden a tervek szerint halad, kedden nyitás.