KULTÚRA
#rajzfilm
#hupikék törpikék
#Aprajafalva
#gyerekkor
Imádni való lesz az új Hupikék törpikék-mozi
Előzetest kapott a rajzfilmsorozaton alapuló animációs film, amely tele lesz sírva röhögős poénokkal.

Ki ne emlékezne gyermekkorunk rajzfilmjeinek egyik gyöngyszemére, az eredetileg 1981-90 között készült Hupikék törpikékre, amely Magarországon is rendkívül népszerű volt, illetőleg népszerű még mind a mai napig. Az új évezredben Hollywood által is felfedezett törpök 2011-ben és 2013-ban már kaptak két félig élőszereplős - félig animált mozifilmet, amelyek olyan jól sikerültek, hogy még jó indulattal is csak pocséknak lehet őket minősíteni. Ezekből kiindulva mostanáig azt hihettük, hogy az álomgyár sohasem lesz képes a belga rajzfilmsorozathoz méltó játékfilmet készíteni, mire most megérkezett a Hupikék törpikék: Az elveszett falu (Smurfs: The Lost Village) első előzetese, amely egy fergeteges mozifilmet vetít előre.

A trailer alapján nem tűnik túlságosan bonyolultnak a produkció cselekménye: a törpök vígan éldegélnek Aprajafalván, mígnem Törpilla egy nap felfedez egy titokzatos térképet, amely az ugyancsak törpök lakta elveszett faluba vezet. Na mármost, a térkép hendikepje ott kezdődik, hogy a falu megtalálásához át kell kelni a Tiltott Erdőn, ezért Törp papa szigorúan megtiltja Törpillának és a vele együtt fellelkesülőknek, hogy útra keljenek. De persze hiábavalónak bizonyul a tiltás, mert a csipet csapat elindul, hogy a veszélyekkel teli erdőn átkelve felkutassa a falut, amelyről időközben a gonosz Hókuszpók is tudomást szerez.

A Shrek 2-t és a Gnómeó és Júliát is direktorként jegyző Kelly Asbury rendezésében készülő Hupikék törpikék-film 2017. április 7-én fog debütáni az amerikai mozikban - a hazai premierdátum még nem ismert.

http://videa.hu/videok/24.hu/film-animacio/hupikek...


Forrás: mozi.24.hu